صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 14
کد خبر: ۴۳۹۶۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۲۳ آذر ۱۴۰۴

جزئیات تلخ از فوت یک کودک ۱۲ ساله بر اثر آنفلوانزا

نخستین مورد فوت ناشی از آنفلوانزا در کهگیلویه و بویراحمد ثبت شد؛ ابتلا و بستری‌ها همچنان رو به افزایش است.

رویداد۲۴|  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از تداوم روند افزایشی ابتلا به آنفلوانزا در استان و ثبت نخستین مورد فوت ناشی از این بیماری در سال جاری خبر داد.

مسلم شریفی اظهار کرد: هم‌اکنون ۱۶۲ بیمار مبتلا به آنفلوانزا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که ۴۲ مورد از آنها در ۲۴ ساعت گذشته به آمار بیماران بستری افزوده شده و ۱۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) بستری‌اند و این آمار نیز نسبت به روز گذشته افزایش داشته است.

وی با اشاره به روند فزاینده ابتلا در گروه‌های سنی پایین گفت: حدود ۳۸ درصد از بستری‌ها مربوط به کودکان زیر پنج سال و ۲۴ درصد متعلق به گروه سنی ۵ تا ۲۵ سال است که بیانگر استمرار خطر ابتلا در میان کودکان و نوجوانان است و همچنین در بخش سرپایی نیز تعداد مراجعات با علائم بیماری‌های تنفسی رو به افزایش است و حدود ۵۶ درصد از مراجعه‌کنندگان علائم مشابه آنفلوانزا را نشان می‌دهند که این موضوع حاکی از تداوم سیر نوسانی بیماری و احتمال بالای شیوع در روز‌های آینده است.

رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد هشدار داد: در صورت بی‌توجهی به دستورالعمل‌های بهداشتی، احتمال ورود به موج جدید بیماری وجود دارد و ازاین‌رو رعایت جدی نکات پیشگیرانه در همه سطوح ضروری است.

شریفی همچنین از نخستین مورد فوت ناشی از آنفلوانزا در استان خبر داد و افزود: متأسفانه کودک ۱۲ ساله‌ای در شهر دهدشت که دارای بیماری زمینه‌ای بود و با تأخیر به مرکز درمانی مراجعه کرد، روز گذشته جان خود را از دست داد و با افزایش شدت و گردش ویروس، احتمال بروز عوارض شدیدتر از جمله مرگ وجود دارد و از مردم می‌خواهیم با رعایت نکات بهداشتی، از گسترش بیشتر بیماری جلوگیری کنند.

نظرات شما