صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 29
کد خبر: ۴۴۲۷۱۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۱۸ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۵ نظر

مشکل روغن برطرف شد | آغاز توزیع گسترده از ۲۰ دی

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که مشکل تأمین روغن خوراکی که اخیرا در بازار ایجاد شده بود، به‌طور کامل برطرف شده و از روز شنبه ۲۰ دی ماه این کالا به صورت انبوه در تمامی شبکه‌های عرضه کشور در دسترس خواهد بود.

رویداد۲۴| اکبر فتحی، معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، درباره علت بروز مشکل در بازار روغن توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، فتحی گفت: مسئله ایجاد شده مربوط به لیبل‌گذاری بود که این مشکل رفع شده و از روز شنبه (۲۰ دی ماه) روغن به شکل گسترده در کلیه شبکه‌های توزیع عرضه می‌شود.

وی همچنین از آغاز توزیع برنج از محل ذخایر استراتژیک خبر داد و افزود: توزیع ۱۰۰ هزار تن برنج که با اخذ مصوبه از محل ذخایر در نظر گرفته شده بود، از امروز توسط شرکت بازرگانی دولتی آغاز شده و پیش‌بینی نمی‌کنیم در این حوزه مشکلی وجود داشته باشد. 

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر پیگیری فوری مسائل تولیدکنندگان و شبکه عرضه گفت: تمامی مشکلاتی که تولیدکنندگان و فعالان شبکه توزیع مطرح می‌کنند، به دستور رئیس‌جمهوری در همان روز در کارگروه‌ها، ستادها و جلسات مختلف بررسی و درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود. 

فتحی خاطرنشان کرد: با تداوم این روند و همکاری همه بخش‌ها، طرح اصلاحات اقتصادی با موفقیت اجرا خواهد شد و این جراحی بزرگ اقتصادی در نهایت به نفع همه مردم ایران خواهد بود.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۹
آفرین به درایتتتون. روغن 70 هزار تومنی رو با احتکار دولتی رسوندین به 270 هزار تومن الان میگین مشکلو حل کردیم. تف تو صورت تک تکتون
ناشناس
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۹
خفه شو نکبت بی مسئولیت. مشکلش گرانی ۱۵۰ درصدی بود که حل شد مثل همیشه.
روغنی
۲۱:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
آقا مسئله فقط بود و نبود روغن نیست. این طرز رفتار و برخوردست که مصرف کننده را ناراحت می کند. چرا مثل آدمیزاد وقتی ماده غذایی را تولید کردید درست و حسابی در مغازه ها توزیع نمی کنید؟ اول کم میشه بعد نایاب میشه اعصابها خرد میشه بعد که آش شور شد و حرف وحدیث زیاد شد گران میشه مشکل حل میشه و توزیع میشه. آخه این چیه؟ این توهین به مردم است. چرا این تولید و توزیع کننده های مواد غذایی اینقدر قدرت دارند که این بازیهای کثیف را درآورند؟ چه کسانی پشت این مردم آزاریها هستند؟
ناشناس
۲۰:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
روغن مشکل نداشت ، قیمتش مشکل داشت که ، خب ، شماها با استعانت از .... و زدن مشت محکم بر دهان استکبار غرب و یه کم اونطرف تَرِش ، برطرفش کردید !!!!
ناشناس
۲۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
با سه برابر قیمت رو هم بنویس خب
نظرات شما