صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 07
کد خبر: ۴۴۳۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۳۰ دی ۱۴۰۴

بانک سپه هک شد؟

پیگیری های صورت گرفته حاکی است تمامی خدمات بانکی توسط بانک سپه در حال انجام است و هیچگونه اختلال یا نفوذ به زیرساخت‌های این بانک صورت نگرفته است.

رویداد۲۴| روابط عمومی بانک سپه اعلام کرد گروه آی‌تی این بانک در حال بررسی ابعاد ادعای حمله سایبری به این بانک است و به زودی اطلاع‌رسانی رسمی انجام می‌شود.

به گزارش مهر، در پی انتشار اخباری در فضای مجازی درباره وقوع یک حمله سایبری به سامانه‌های بانک سپه، پیگیری‌های خبرنگار ما از روابط عمومی این بانک نشان می‌دهد که گروه‌های آی‌تی و امنیت سایبری بانک در حال حاضر مشغول بررسی ابعاد این ادعا هستند.

بر اساس اعلام روابط عمومی بانک سپه، بررسی‌های اولیه در جریان است و در صورت تأیید یا رد هرگونه رخداد امنیتی، نتیجه نهایی در اسرع وقت و از طریق مجاری رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

تکمیلی | سرویس‌دهی به مشتریان بانک سپه بدون وقفه در جریان است

در پی انتشار شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر وقوع حمله سایبری به سامانه‌های بانک سپه، بررسی‌های میدانی و پیگیری‌های خبرنگار مهر نشان می‌دهد که همه سامانه‌های بانکی، پایانه‌های فروش و دستگاه‌های خودپرداز (عابر بانک) این بانک در حالت عادی مشغول سرویس‌دهی به مشتریان هستند و هیچگونه قطعی، اختلال یا نفوذ امنیتی (هک) در شبکه‌های آن رخ نداده است.

 

نظرات شما