صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 17
کد خبر: ۴۴۷۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

سردار رادان: قادر به برقراری امنیت در منطقه هستیم

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه اقتدار پلیس صرفاً به ابزار و تجهیزات محدود نمی‌شود، گفت: با اقتدار به همه دنیا اعلام می‌کنیم که علاوه بر توان دفاع از کشور، با وحدت و انسجام در کنار کشورهای اسلامی همسایه نیز قادر هستیم منطقه را در صلح و امنیت حفظ کنیم.

رویداد۲۴|  سردار احمدرضا رادان روز سه‌شنبه در مراسم دانش آموختگی دانشگاه افسری و تربیت پلیس که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، با بیان اینکه اقتدار واقعی پلیس ریشه در سرمایه انسانی و پشتوانه مردمی دارد، اظهار کرد: ما معتقدیم اقتدار پلیس صرفاً در ابزار و تجهیزات خلاصه نمی‌شود بلکه در انسجام فرماندهی، آمادگی عملیاتی، اشراف اطلاعاتی، انضباط سازمانی و مهم‌تر از همه همراهی و اعتماد مردم معنا پیدا می‌کند.

به گفته وی، انسجام فرماندهی، آمادگی عملیاتی، اشراف اطلاعاتی، انضباط سازمانی و مهم‌تر از همه همراهی و اعتماد مردم، پایه‌های اصلی اقتدار پلیس در کشور است.

فرمانده کل انتظامی افزود: فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر نیروی انسانی مؤمن، آموزش‌دیده و متعهد و با رویکردی هوشمند، پیش‌کنشگر و مردم‌پایه، خود را موظف می‌داند به عنوان ستون استوار انتظام ملی، نقش خود را در حفظ ثبات، امنیت عمومی و تقویت امنیت ملی با قدرت، دقت و مسئولیت‌پذیری هرچه بیشتر ایفا کند.

وی تصریح کرد: رویکرد پیش‌کنشگر و هوشمند پلیس در کنار ارتقای آمادگی‌های عملیاتی و اطلاعاتی، زمینه‌ساز افزایش ضریب امنیت و آرامش در جامعه خواهد بود.

سردار رادان با تاکید بر اهمیت سرمایه اجتماعی پلیس خاطرنشان کرد: همراهی مردم و اعتماد عمومی، پشتوانه اصلی مأموریت‌های انتظامی است و تقویت این سرمایه اجتماعی در اولویت برنامه‌های انتظامی کشور قرار دارد.

سردار رادان با تاکید بر اینکه اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه فراجاست، اظهار کرد: صیانت از این سرمایه اجتماعی، اولویت قطعی و همیشگی ما است.

فرمانده کل انتظامی کشور افزود: فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خود را نهادی می‌داند که از متن جامعه برآمده، برای اجتماع مأموریت یافته و در تعامل مستمر با مردم معنا پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: انتظامی باید همواره پاسخگو و مورد اعتماد جامعه باشد، چرا که سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی ستون اصلی اقتدار سازمان بزرگ انتظامی و شرط موفقیت مأموریت‌های انتظامی و امنیتی است.

سردار رادان تاکید کرد: ما خود را موظف می‌دانیم در تمامی مأموریت‌ها هم‌راستا با سیاست‌های کلان ابلاغی و در تبعیت کامل از فرماندهی معظم کل قوا حرکت کرده و با تقویت انضباط سازمانی، در مسیر اعتلای امنیت، آرامش و اقتدار ملی گام برداریم.

وی اظهار کرد: با اقتدار به همه دنیا اعلام می‌کنیم که علاوه بر توان دفاع از کشور، با وحدت و انسجام در کنار کشورهای اسلامی همسایه نیز قادر هستیم منطقه را در صلح و امنیت حفظ کنیم.

فرمانده کل انتظامی کشور افزود: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به همگرایی منطقه‌ای و تقویت همکاری با کشورهای اسلامی، می‌تواند عزت و سربلندی اسلامی را در عرصه بین‌المللی به نمایش بگذارد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۸
امنیت داخلی را فراهم کنید منطقه پیشکش!!!!!
ناشناس
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۸
فقط یادتان باشد ایجاد امنیت خالی کردن خیابان به هر قیمت نیست سردار
ازاده
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۸
سردار اعتماد به نفس شما در خصوص انسجام مردم و وحدت و همدلی اغراق نیست؟
نظرات شما