صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 22
کد خبر: ۴۴۹۲۲۸
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۴

توصیه مهم اورژانس به مردم در شرایط جنگی

رئیس حوزه ریاست سازمان اورژانس کشور می‌گوید: به مردم توصیه می‌کنیم فقط در مواقع خیلی ضروری با اورژانس تماس بگیرند و اجازه بدهند عوامل اورژانس به ماموریت‌های حوادث اخیر بپردازند.

رویداد۲۴| میثم فراهانی رئیس حوزه ریاست سازمان اورژانس کشور، می‌گوید: «تاکنون ۳ نفر از پرسنل کادر درمان و همچنین ۱ نفر از عوامل اورژانس تهران به شهادت رسیده‌اند. همچنین ۲۵ نفر از پرسنل و عوامل کادر درمان نیز در جریان حضور در عملیات‌های درمانی مجروح شده و آسیب دیده‌اند.»

رئیس حوزه ریاست سازمان اورژانس کشور در ادامه می‌دهد: ۱۱ بیمارستان‌ در جنگ فعلی آسیب دیده و با درصدهای متفاوت تخریب شده‌اند، همچنین ۶ پایگاه از مجموعه پایگاه‌های اورژانس نیز آسیب دیده‌اند.»

او در خصوص آمبولانس‌های آسیب دیده می‌افزاید: به دنبال حملات متجاوزانه آمریکا و اسرائیل، ۴ دستگاه خودروی آمبولانس اورژانس کشور نیز دچار آسیب شده‌اند. خوشبختانه تا امروز چهارشنبه سیزدهم اسفندماه در شهر تهران هیچ یک از ساختمان‌های اورژانس آسیب ندیده‌اند و تنها ۴ بیمارستان این مجموعه دچار تخریب و آسیب شده‌اند.

رئیس حوزه ریاست سازمان اورژانس کشور تاکید می‌کند: اگر فردی در شرایط فعلی نیازمند حضور عوامل اورژانس باشد و با اورژانس تماس بگیرد مشکلی وجود ندارد؛ جنگ و ضرورت حضور عوانل اورژانس برای یک انتقال مجروحان، یک مقدار سطح تریاژ را بالا برده است اما کارهای اورژانس طبق روال قبل انجام می‌شود.

او می‌گوید: به مردم توصیه می‌کنیم فقط در مواقع خیلی ضروری با اورژانس تماس بگیرند و اجازه بدهند عوامل اورژانس به ماموریت‌های حوادث اخیر بپردازند. در صورت ضرورت به دریافت خدمات درمانی و در صورتی که فرد خودش می‌تواند به بیمارستان مراجعه کند، باتوجه به سطح اهمیت دریافت خدمات درمانی، بهتر است خودشان به بیمارستان‌ها مراجعه کنند.

نظرات شما