رویداد۲۴| تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در روزهای اخیر منجر به افزایش قیمت انرژی و کودهای شیمیایی، کمبود مواد غذایی و ایجاد اختلال در رویکرد بانک مرکزی برای کنترل تورم شده است.بسته شدن تنگه هرمز در پی این جنگ یکی از دلایل اصلی مشکلات اقتصادی در جهان است.
موریس اوبستفلد پژوهشگر ارشد موسسه اقتصاد بین الملل «پترسون» و اقتصاددان ارشد پیشین صندوق بین المللی پول در همین ارتباط گفت: «ما از مدتها پیش در این کابوس به سر میبردیم که با آغاز جنگ تنگه هرمز بسته شود و الان دقیقا وسط این کابوس هستیم.»
آسوشیتدپرس در ادامه نوشت که با بسته شدن یکی از مسیرهای اصلی کشتیرانی در جهان قیمت نفت جهش چشمگیری داشته است؛ از حدود ۷۰ دلار برای هر بشکه به حدود ۱۲۰ دلار رسید و سپس به حدود ۹۰ دلار کاهش یافت. قیمت بنزین نیز به دنبال قیمت نفت افزایش یافته است.
زندگی ما رو نابود کردین ، نه گذاشتی ازدواج کنیم ، نه خونه بخریم ، هیچی نزاشتی
چرا آزار دارین ؟ چرا اینترنت رو قطع کردین ؟ به اینم رحم نکردین