صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 23
کد خبر: ۴۵۰۳۰۲
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۷ نظر

یادداشت عجیب ترامپ خطاب به تیم ملی فوتبال ایران | جان و امنیت تان اینجا در خطر است!

رییس جمهوری آمریکا در یک پشت شگفت‌انگیز بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران را تهدید جانی کرد.

رویداد۲۴| دانلد ترامپ دقایقی پیش در صفحه شخصی‌اش در تروث‌سوشال یادداشت کوتاهی نوشت که از هر جهت شگفت‌انگیر و رذیلانه است. او رسما بازیکنان و کادر تیم ملی فوتبال ایران را از حضور در آمریکا بر حذر داشته و نوشته باور ندارد جان آنها در جام جهانی در امان باشد!

ترامپ نوشته است: به تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی خوش‌آمد می‌گویم اما حقیقتا فکر نمی‎کنم حضورشان در آنجا (آمریکا) مناسب باشد. این را به خاطر جان و امنیتشان می‌گویم. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.

در تاریخ رقابت‌های ورزشی در دوران جدید هیچ سیاستمداری تا این حد به خود اجازه نداده چنین جملاتی را به زبان بیاورد و درباره آن فکر کند. جالب اینکه ترامپ همین سه روز پیش در معرکه تیم دختران ایران در استرالیا در دو توییت آنها را ترغیب به ماندن در استرالیا یا سفر به آمریکا با امتیازات ویژه کرده و به دروغ گفته بود جان آنها در ایران در خطر است.

جالب اینکه جیانی اینفانتینو رئیس فیفا، یک روز پیش‌تر در جلسه‌ای حضوری با حضور ترامپ، درباره تیم ملی فوتبال ایران با وی صحبت کرده و از قول او نقل کرده بود که ایران قطعاً در جام جهانی و در آمریکا، مورد استقبال میزبان قرار خواهد گرفت.

همچنین او چند روز قبل هم در حاشیه یک گفتگو اعلام کرده بود که حضور یا عدم حضور ایران در جام جهانی برایش اهمیتی ندارد، اما حالا او در این توئیت بی‌سابقه و باورنکردنی، علاوه بر اینکه وظایف و بی‌طرفی میزبان را زیر سوال می‌برد، چیزی می‌گوید که برخلاف صحبت‌های مرد اول عالی‌ترین نهاد فوتبالی دنیاست.

البته به زبان آوردن حرف‌های عجیب در حوزه ورزش از زبان ترامپ، مسوبق به سابقه است و ورزشکاران و تیم‌های مختلفی با او دچار چالش شده‌اند که مهم‌ترین آنها، تیم ملی زنان آمریکا، قهرمان جام جهانی است که از حضور در کاخ سفید سرباز زد.

همین دو هفته پیش نیز تیم زنان هاکی روی یخ آمریکا، قهرمان المپیک نیز اقدام مشابهی را علیه رئیس جمهور آمریکا، به دلیل حرف‌های نسنجیده وی انجام داده بود.

اگر چه ترامپ در این تویئت به صورت مستقیم بازیکنان و تیم ملی ایران را تهدید نکرده است، اما زیر سوال بردن امنیت میزبانی آمریکا در جام جهانی علیه تیم ملی کشوری که با شایستگی به این مسابقات صعود کرده و مجاز به حضور در این کشور است، همه مرزهای اخلاقی سیاست و ورزشی را پشت سر می‌گذارد و یکبار دیگر نشان می‌دهد که رئیس جمهوری آمریکا به صورت عمومی چه موجود عجیب و بدون پرنسیبی است.

جامعه ورزش ایران، بازیکنان و ورزشکاران حرفه‌ای در سراسر جهان باید نسبت به این اعلام تهدیدآمیز و به‌کار بردن کلمات بی‌شرمانه واکنش محکمی داشته باشند.

منبع: ورزش سه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۶:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
عالی هستی مرد عالی درجه یک بی نظیر چشم نواز میسوزونی.
محمد
۰۶:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
لطفا پرنسیب ترامپ را بی خیال بشوید و صادق باشید که این غیور مردان کشور و خانواده آنها در داخل چقدر از دست تک تیراندازهایی همچون اوسکول نظام در امنیت خواهند بود!!!!
ناشناس
۲۲:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
شاید ترجمه اشتباهه.....گفته انجا ( ایران )در امان نیستین
ناشناس
۲۱:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
ژیلا صادقی رو به عنوان مترجم ببرید. یو گامبلر ترامپ. آی دونت نات بلک برد.
ناشناس
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
ترامپ هم میدونه طارمی و شجاع و بیرانوند و جهانبخش و باقی بازیکن‌ها چه موجوداتی هستن. حرف درستی زده.
ناشناس
۲۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
بی پرنسیب ! این یه فحش محترمانه است اما حقیقت اینه که این موجود مثل پمپئو یکی از اراذل و اوباش م ج نیویورکه - با تاکید بر قسمت دوم - وگرنه اینهمه خباثت و جنایت در جزیره و غزه و ایران ازش سر نمیزد ، الان هم که چنین خزعبلی بزبون آورده
پاسخ ها
ناشناس
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
الهی بارون بیاد خیس شی ، مودب کی هستی تو جیگرررررر
ناشناس
۲۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
شما جان امریکایی های گردشگر در ایران تضمین کنید تا امریکا هم عمل متقابل انجام دهد
ناشناس
۱۹:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
ترامپ جان من است
ناشناس
۱۹:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
عجب حرکتی زدی ترامپ
ناشناس
۱۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
کسی نمیکشه اما ایرانی مهاجر بد تحقیرشون میکنن چون امریکا قطر سه سال پیش نیست
ناشناس
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
اگر دستگاه تبلیغاتی و دانشگاهی ما ملی بود و درست کار کرده بود، و در دام ها و دوگانه سازی های استعماری تیم حکومتی و تیم مردمی و مانند آن انداخته نشده بود، الان می توانستیم از جام جهانی برای محکوم کردن آمریکا استفاده کنیم..تیم ملی فوتبال مان با سرافرازی به جام جهانی می رفت و ایرانیان ساکن در آمریکا به تشویق تیم ایران می پرداختند و جنگ علیه کشورمان را محکوم می کردند... امیدوارم این کار انجام پذیرید.
ناشناس
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
خیلی خوبه ترامپ ههههه
ناشناس
۱۹:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
عالی روی مغزشون میره
ناشناس
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
مردم آمریکا و بویژه جامعه ورزشی این کشور می باید از داشتن چنین به اصطلاح ریس جمهوری شرم کنند. باید دید جامعه ورزشی آمریکا و مردم آمریکا به این پیام چه واکنشی نشان می دهند؟ همچنین فیفا و نهادهایی به اصطلاح حقوق بشری!... اگر قانون در جهان وجود داشت به خاطر این موضع گیری ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا ، محل برگزاری جام جهانی به جای دیگری منتقل می شد.
پاسخ ها
ناشناس
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
نمونه هم داشتیم بعد از برد ایران برابر پیروزی بر دشمن قلمداد شد
ناشناس
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
بله، پيشنهاد مي كنم قوانين ج ا به جاي قوانين بين الملل جايگزين گردند تا كل مردم جهان خوشبخت شوند ، نه اينكه فقط مردم ايران خوشبخت باشند
نظرات شما