صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 30
کد خبر: ۴۵۱۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۳ نظر

هزینه جنگ ترامپ با ایران شاید به چند هزار میلیارد دلار برسد

یک مقام آمریکا به اینترسپت گفت: فرزندان فرزندان من، و احتمالاً فرزندان آنها، هزینه این را خواهند پرداخت.

رویداد۲۴| دولت ترامپ به شدت هزینه‌های جنگ آمریکا با ایران را کمتر از واقع برآورد می‌کند و تخمین‌های پراکنده‌ای ارائه می‌دهد که درک نادرستی از هزینه‌ها به آمریکایی‌ها ارائه می‌دهد.

کارشناسان هزینه‌های جنگ می‌گویند که این جنگ روزانه بین ۱ تا ۲ میلیارد دلار - یا تقریباً ۱۱۵۰۰ تا ۲۳۰۰۰ دلار در ثانیه - هزینه دارد. این هزینه می‌تواند در ماه‌های آینده به یک چهارم تریلیون دلار یا بیشتر افزایش یابد. 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران غیرقانونی و بی‌ثبات‌کننده است
راستگو
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
من نمیدونم ما چکار به هزینه کرد آمریکا در جنگ داریم ؟؟؟؟ کسی که خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه !!!! مرتب از هزینه آمریکا در جنگ می‌گویید یکم هم از خسارات و مبالغ خسارات وارده حالا جانی که هیچ از خسارات مالی به کشور خودمون هم بگویید برای اطلاع مردم بد نیست
ناشناس
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
حمله از آمریکا، پول از عربستان
ناشناس
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
حامیان اصلی داعش چه کسانی هستند؟ 1 - آمریکا جنایتکار و به همراه برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا جنایتکار 2 - انگلیس جنایتکار 3 - فرانسه جنایتکار 4 - آلمان جنایتکار 5 - عربستان سعودی جنایتکار 6 - امارات جنایتکار 7 - ترکیه جنایتکار 8 - رژیم صهیونیستی جنایتکار 9 - سازمان های بین المللی هم همه جانبه با حامیان اصلی داعش همکاری می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
ناشناس
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
اسرائیل جنایتکار با هماهنگی، همدستی، مجوز و دستور مستقیم، علنی و آشکار دولت وحشی آمریکا جنایتکار و با کمک، حمایت و پشتیبانی نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار به تهران و سایر شهرهای ایران حمله کرده است. برای نبرد، مبارزه و جنگ در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی ادامه می‌دهیم و هم انتقام خون شهیدان را آمریکایی ها و صهیونیست ها می گیریم اگر نیروهای تروریستی آمریکایی از قطر و هم سایر کشورهای عربی را ترک نکنند و ما از آنها انتقام می گیریم
ناشناس
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
نتانیاهو جنایتکار هر روز در رسانه ها ایران را تهدید می کرد که امروز از ترس حملات موشکی ایران در زیر زمین سخنرانی کرد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی جنایتکار از بیم حملات موشکی ایران و حزب‌الله در زیر زمین سخنرانی کرد.
ناشناس
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
ما به شهروندان آمریکایی و هم به سربازان آمریکایی هشدار می‌دهیم که فوری و سریع خاورمیانه و غرب آسیا را ترک کنند.
آمریکایی‌ها جنایتکار باید منطقه خاورمیانه و غرب آسیا را ترک کنند چون به خاطر که ما انتقام تجاوز، حمله آمریکا به تهران و سایر شهرهای ایران را و انتقام خون شهیدان را از آمریکا و مزدورانشان می گیریم
ناشناس
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
طفلکی ها همش دارن هزینه میدن
ناشناس
۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
اسرائیل جنایتکار با هماهنگی، همدستی، مجوز و دستور مستقیم، علنی و آشکار دولت وحشی آمریکا جنایتکار و با کمک، حمایت و پشتیبانی نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار به تهران و سایر شهرهای ایران حمله کرده است.
برای نبرد، مبارزه و جنگ در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی ادامه می‌دهیم و هم انتقام خون شهیدان را آمریکایی ها و صهیونیست ها می گیریم
اگر نیروهای تروریستی آمریکایی از قطر و هم سایر کشورهای عربی را ترک نکنند و ما از آنها انتقام می گیریم.
ناشناس
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
ارتش وحشی آمریکا جنایتکار جرأت حمله زمینی ندارد و نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار هم مانند نیروی هوایی ارتش وحشی اسرائیل کودک کش بوده است
خون شهیدان عزیز بی‌پاسخ نخواهد ماند.
این خیال باطل رژیم ضدبشری و تروریستی صهیونی است که با اقدامات خباثت‌بار خود عزم ملت رشید ایران را متزلزل خواهد ساخت.
فرمانده شجاع سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی فارسانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین به همراه تنی چند از همسنگران خود در حمله تروریستی رژیم جنایتکار صهیونیستی به فوز عظیم ‌شهادت رسید. این مجاهد برجسته‌ که در طی دوران دفاع مقدس در جبهه‌های جنگ تحمیلی با رشادت حضور داشت و پس از آن در همه عرصه‌های مقاومت جان گرامی‌ خود را در شرافتمندانه بر سردست گرفته و آماده‌ی شهادت بود، به آرزوی دیرینه خود رسید. این خیال باطل رژیم ضدبشری و تروریستی صهیونی است که با چنین اقدامات خباثت‌بار خود عزم ملت رشید ایران را متزلزل خواهد ساخت. تردیدی نیست که خون این شهیدان عزیز بی پاسخ نخواهد ماند و شهادت ایشان نیز سبب جوشش انقلابی تربیت یافتگان این عزیزان با انگیزه‌ای مضاعف، خواهد شد.
اینجانب این ضایعه را به فرمانده کل قوا و رهبر عالی‌قدر انقلاب اسلامی، فرماندهان ارشد دفاع مقدس و سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین، به ملت شجاع و سرافراز ایران و بالخصوص به خاندان و بازماندگان ایشان و همراهان شهیدش، تسلیت عرض می‌کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.»
ناشناس
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
ببم جان اقندر به خوت فشار نیار جی دی پی آمریکا = چین و هند و روسیه و سنگاپور ، آمریکا به ده کشور جهان هم حمله کنه باز این جی دی پی پایدار و شگفت انگیز کمک رسانشه. جی دی پی ایران = بورکینافاسو
ناشناس
۱۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
اونا پولدارند از سفره مردم شون نمیزنن
هزینه جنگ ایران چقدر شده 47 سال
ناشناس
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
برای ما مفته
نظرات شما