رویداد۲۴| قیمت نفت برنت پس از کاهش ۱۱ درصدی در روز دوشنبه که به دلیل عقب نشینی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از تهدید حمله به زیرساختهای انرژی ایران روی داد، در معاملات روز جاری، ۴ دلار معادل ۴ درصد افزایش یافت و به حدود ۱۰۴ دلار در هر بشکه رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳ دلار و ۴۹ درصد معادل ۴ درصد افزایش یافت و به ۹۱ دلار و ۶۲ سنت در هر بشکه رسید.
قیمت نفت برنت در ماه میلادی جاری بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است، زیرا این نگرانی وجود دارد که تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران که خاورمیانه را به لرزه درآورده است، باعث ایجاد بحران انرژی جهانی و افزایش تورم شود.
بر اساس گزارش بلومبرگ، این جنگ، ترانزیت از طریق تنگه هرمز را مختل کرده و تولیدکنندگان خلیج فارس را مجبور به کاهش میلیونها بشکه تولید روزانه نفت کرده است. محصولات نفتی مانند دیزل و سوخت جت حتی بیشتر از نفت خام افزایش یافتهاند و مصرفکنندگان را تحت فشار قرار داده و دولتها را نگران کردهاند.