صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 23
کد خبر: ۴۵۱۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۵

وزیر دفاع آلمان: وارد جنگ علیه ایران نخواهیم شد

وزیر دفاع آلمان بار دیگر تاکید کرد که کشورش وارد جنگی که ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران به راه انداخته اند، نخواهد شد.

رویداد۲۴| «بوریس پیستوریوس» در دیدار با «ریچارد مارلز» همتای استرالیایی خود در کانبرا پایتخت این کشور افزود: بی ثباتی در خاورمیانه پیامدهای عظیمی برای کل جهان دارد از این رو آماده‌ایم از هرگونه صلحی مراقبت کنیم.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از اشپیگل، وی برای اولین بار از احتمال مشارکت نیروهای مسلح آلمان (بوندس‌ور) برای تأمین امنیت تنگه هرمز خبر داد و گفت: اگر به آتش‌بس دست یابیم، هرگونه استقرار احتمالی برای حفظ صلح، به ویژه تضمین ناوبری آزاد در تنگه هرمز را مورد بحث قرار خواهیم داد.

پیستوریوس در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای خود، بار دیگر تأکید کرد: «آلمان وارد جنگ علیه ایران که توسط ایالات متحده و اسرائیل به راه افتاده است، نمی شود. این جنگ ما نیست. بنابراین ما نمی‌خواهیم وارد این جنگ شویم.»

نظرات شما