صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 06
کد خبر: ۴۵۸۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

 بازداشت فردی به اتهام انتشار یک کامنت اینستاگرامی

یکی از کاربران فضای مجازی به اتهام انتشار کامنت علیه شهدای روستای فردو دستگیر شد.

رویداد۲۴|  روابط عمومی دادگستری استان قم شامگاه ۱۴ خرداد در اطلاعیه‌ای در خصوص بازداشت منتشرکننده کامنتی علیه شهدای روستای فردو  اعلام کرد: «این اهانت نابخشودنی در جریان تشییع باشکوه پیکرهای مطهر شهیدان «حسین رمضانیان فردویی» و «محمد اویسی فردویی» صورت گرفت که در جریان عملیات خنثی‌سازی بمب‌های باقی‌مانده از جنگ رمضان در یکی از پادگان‌های نظامی استان قم به درجه رفیع شهادت نائل آمده بودند.

فرد یادشده با هویت «س.خ» و با سابقه حامی سلطنت پهلوی، در بخش کامنت شبکه اجتماعی اینستاگرام اقدام به فحاشی و هتک حرمت به اهالی شهیدپرور فردو و مقام شامخ شهدا کرده بود که موجب تشویش اذهان عمومی و جریحه‌دار شدن قلوب مردم متدین و انقلابی شهرستان کهک و استان قم شد.

با اشراف اطلاعاتی و دستور حمزه زارعی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهک، بلافاصله اقدامات فنی و میدانی توسط پلیس اطلاعات و همکاری فرماندهی انتظامی این شهرستان آغاز و متهم در کمتر از ۲۴ ساعت بازداشت و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.»

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
سلام
۰۴:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
اقااا تو روز تعطیل؟ تو عید غدیر؟ خب چی گفته بوده؟!
نظرات شما