صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 06
کد خبر: ۴۵۸۸۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۵

صدف طاهریان بازیگر جنجالی دهه ۹۰ به ایران بازگشت + عکس

صدف طاهریان در آبان ماه سال ۱۳۹۴ چندین عکس بدون حجاب اسلامی و متفاوت با عکس‌های قبلی‌اش در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر کرد. دقایقی پس از آن نیز وی با قرار دادن ویدئویی تأکید کرد که صفحهٔ اینستاگرام او هک نشده و از کامنت‌ها و توجه کاربران تشکر کرد.

رویداد۲۴ |صدف طاهریان بازیگر جنجالی تلویزیون که در دهه ۹۰ ایران را ترک کرد و در ترکیه به عنوان مدل فعالیت می کرد با انتشار یک استوری از بازگشت به ایران خبر داد. 

در استوری منتشر شده از سوی طاهریان به نظر می رسد او در تهران حضور دارد. 

صدف طاهریان تمام پست های اینستاگرام خود را هم پاک کرده است، او بیش از سه میلیون فالوئر دارد. 

شب گذشته نیز قیصر خواننده سرشناس لس آنجلسی در جشن غدیر تهران حضور یافت و برنامه اجرا کرد. 

صدف طاهریان (زادهٔ ۳۰ تیر ۱۳۶۷) بازیگر و مدل اهل ایران است. او فعالیت سینمایی خود را از سال ۱۳۹۰ با فیلم هیچ‌کجا هیچ‌کس آغاز کرد. او در فیلم‌های سینمایی سلام بر عشق، هیچ‌کجا هیچ‌کس، پس کوچه‌های شمرون و عصر یخبندان بازی کرده است.

همچنین در تله فیلم‌های دارکوب و تلفن همراه نیز نقش داشته است. او پس از مهاجرت از ایران، کار مدلینگ خود را آغاز کرد.

صدف طاهریان در آبان ماه سال ۱۳۹۴ چندین عکس بدون حجاب اسلامی و متفاوت با عکس‌های قبلی‌اش در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر کرد. دقایقی پس از آن نیز وی با قرار دادن ویدئویی تأکید کرد که صفحهٔ اینستاگرام او هک نشده و از کامنت‌ها و توجه کاربران تشکر کرد. او در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام، مهاجرتش به دوبی را نیز اطلاع‌رسانی و اعلام کرد.

 طاهریان به عنوان مدل با شرکت‌های آرایشی، زیبایی و نگهداری بهداشتی همکاری داشته است. در سال ۲۰۱۶، شرکت واتسون که به عنوان بزرگ‌ترین فروشگاه زنجیره‌ای مراقبت‌های بهداشتی و زیبایی در قاره آسیا شناخته می‌شود، با طاهریان به عنوان مدل همکاری داشت. تصاویر او همچنین در مجله‌های زیبایی و مد خارجی استفاده می‌شود.

نظرات شما