صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 16
کد خبر: ۵۰۷۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۶

تکذیب هرگونه پیش‌بینی وقوع زلزله مهیب‌تر در خراسان رضوی

رئیس مرکز تحقیقات زمین‌لرزه شناسی دانشگاه فردوسی با اشاره به برخی پیش‌بینی‌های سایت‌های مختلف مبنی بر وقوع زمین‌لرزه مهیب‌تر در خراسان رضوی طی 48 آینده، گفت: هرگونه پیش‌بینی برای وقوع زلزله طی ساعات آینده را قبول نداریم، زیرا زلزله‌ پدیده غیرقابل‌پیش‌بینی است.
رویداد۲۴رئیس مرکز تحقیقات زمین‌لرزه شناسی دانشگاه فردوسی با اشاره به برخی پیش‌بینی‌های سایت‌های مختلف مبنی بر وقوع زمین‌لرزه مهیب‌تر در خراسان رضوی طی 48 آینده، گفت: هرگونه پیش‌بینی برای وقوع زلزله طی ساعات آینده را قبول نداریم، زیرا زلزله‌ پدیده غیرقابل‌پیش‌بینی است.

‌سید کیوان حسینی اظهار کرد:  اطلاعیه‌های سایت‌های مختلف مبنی بر وقوع زلزله را نمی‌توان جدی گرفت؛ بنابراین مردم نگران نباشند، اما باید بپذیریم که خراسان رضوی همیشه در معرض تهدید احتمالی وقوع زلزله قرار دارد.

او ادامه داد: با توجه به زلزله 6 ریشتری که امروز در خراسان رضوی رخ داده است، پیش‌بینی می‌شود پس‌لرزه‌های زلزله در استان حداکثر به بزرگی 5.5 ریشتر  برسد که تاثیر این پس‌لرزه‌ها بیشتر بر روستاهای محلی خواهد بود و شهر مشهد با توجه به فاصله آن‌ از مرکز زلزله آسیب جدی نخواهد دید.

رئیس مرکز تحقیقات زمین‌لرزه شناسی دانشگاه فردوسی خاطرنشان کرد: به مردم پیشنهاد می‌کنم که آرامش خود را در این شرایط حفظ کنند. ما همیشه همواره با زمین‌لرزه زندگی می‌کنیم و باید این هراس را کنترل کنیم.

حسینی افزود: مقاوم‌سازی ساختمان‌ها در شهرها مسئله بسیار مهمی است که برای کنترل خسارات زلزله باید جدی گرفته شود.
منبع: ایسنا
نظرات شما