آرشیو

ببینید| برنامه‌ای که باعث ممنوع‌التصویری محمود شهریاری شد

شهریاری پس از این با گلایه از ممنوع‌التصویر شدنش گفته بود که آخرین بار تنها به خاطر «گره‌زدن کت‌ها» از تلویزیون کنار گذاشته شده و پرسید: مگر بی‌احترامی به دین و باور‌های مردم شده بود که این‌گونه با من برخورد کردند؟

روایت تلخ حمیده پازوکی از شهادت همسر و فرزندانش در جنگ ۱۲ روزه

حمیده پازوکی همسر شهید علیرضا زینلی و مادر شهیدان آیما و هیدا، از شهدای جنگ ۱۲ روزه: بامداد ۲۳ خرداد ۱۰ طبقه سقوط کردم و بین آوار‌ها گیر کرده بودم، اولین صدایی که شنیدم هیاهوی مردم بود؛ صدای پدر و مادر‌هایی که دنبال فرزندانشان می‌گشتند و بچه‌هایی که پدر و مادرهایشان را صدا می‌زدند. همه چیز با خاک یکسان شده بود و تنها انگشتری از آیما که دست او مانده بود برایم باقی مانده است.

ببینید| فیلم جنجالی خشونت و چاقوکشی راننده اتوبوس روی یک زن

در پی انتشار فیلمی از رفتار نامناسب یک راننده اتوبوس خصوصی در تهران، شرکت واحد با عذرخواهی از شهروندان اعلام کرد رسیدگی فوری و برخورد قانونی با راننده آغاز شده و نظارت و آموزش‌های رفتاری رانندگان با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.
پربازدید ها
پربحث ترین عناوین