تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۳۶ نظر
رویداد۲۴ گزارش می‌دهد:

خواننده لس آنجلسی در قلب تهران؛ قیصر چگونه به ایران بازگشت؟

حضور قیصر، خواننده لس‌آنجلسی در مراسم ۱۰ کیلومتری عید غدیر، این رویداد را از یک آیین مذهبی و ملی خود ساده به یک پیام سیاسی–اجتماعی متفاوت تبدیل کرد.

قیصر

رویداد۲۴| مازیار وکیلی- مراسم ۱۰ کیلومتری عید غدیر امسال با مراسم سال‌های گذشته متفاوت بود. امسال مراسم برگزاری چنین آئینی فقط یک مراسم ساده مذهبی نبود که مردم را به واسطه ولادت امام علی (ع) دور هم جمع کند. مراسم امسال بعد از جنگ ۴۰ روزه ایران با آمریکا و اسرائیل و درست در میانه یک آتش بس شکننده برگزار می‌شد. پس نیاز بود (حداقل از منظر برگزار کنندگان) که با شکوه هر چه بیشتری برگزار شود تا از دل خیابان پیام مشخصی برای دشمن صادر شود. آن پیام مشخص هم این بود که مردم ایران متحد و یک پارچه کنار یکدیگر ایستاده‌اند و تا زمان شکست دشمن خیابان را رها نخواهند کرد. وقتی قرار است مراسمی با چنین پیام مشخص و واضحی برگزار شود نیاز است شگفتانه‌های ویژه‌ای را هم در آن ببینیم. شگفتانه امسال مراسم عید غدیر حضور بینش بلور معروف به قیصر در این مراسم بود. خواننده لس آنجلسی که مردم او را به واسطه آهنگ‌هایی که در سبک شیش و هشت اجرا می‌کرد به خاطر می‌آوردند. قیصر در ایام جنگ ایران با آمریکا و اسرائیل مواضع محکمی در دفاع از ایران گرفته بود و حتی قطعه‌ای را هم به یاد شهدای مدرسه میناب اجرا کرده بود. بسیاری از تحلیل گران اعتقاد دارند که این مواضع در روزنمایی از قیصر در مراسم مهمانی ده کیلومتری عید غدیر تاثیر داشته است. حضوری که انقدر شوکه کننده بود تا یک بار دیگر گمانه زنی‌ها را درباره بازگشت خوانندگان لس آنجلسی به ایران را افزایش دهد. مخاطبان و طرفداران این خوانندگان سال‌ها است که در دولت‌های مختلف اخبار مربوط به بازگشت خوانندگانی مانند معین، مارتیک، حسن شماعی زاده و ... را پیگیری می‌کنند، اما هر بار مغبون و دل شکسته متوجه می‌شوند خبری از بازگشت این خوانندگان به ایران نیست. حتی زمانی هم که بازگشتی اتفاق می‌اُفتد، عاقبت خوبی در انتظار خواننده مذکور نیست. حبیب به ایران بازگشت، اما هیچ گاه نتوانست برنامه‌ای اجرا کند و در سکوت و انزوا در گذشت. اما مورد قیصر به نظر متفاوت به نظر می‌رسد. قیصر نه تنها به ایران آمد که توانست در یک مراسم مذهبی هم به صورت علنی حضور پیدا کند و برنامه اجرا نماید. به نظر می‌رسد این تابو حضور خوانندگان لس آنجلسی در ایران را شکسته است. شاید حضور قیصر زمینه را برای بازگشت و اجرای سایر خوانندگان لس آنجلسی هم باز کند. بازگشتی که می‌تواند فضای غم زده جامعه ایران را به شکل ملموس و محسوسی تغییر دهد.

قیصر در تهران

بینش بلور کیست؟

بینش بلور ملق به قیصر متولد سال ۱۳۴۶ است و در سن ۱۶ سالگی همراه با خانواده خود به نروژ مهاجرت کرده است. او که در نروژ پرستاری خوانده است. یک بار دیگر هم به ایران مهاجرت کرده بود که البته حضورش با حواشی زیادی همراه بود. قیصر در سال ۱۳۹۳ به ایران بازگشت، اما بعد از بازگشت به ایران پاسپورتش ضبط و به دادگاه معرفی شد.


بیشتر بخوانید: ببینید| قیصر، خواننده ساکن لس‌آنجلس در جشن غدیر تهران به روی صحنه رفت


خود قیصر درباره این اتفاقات می‌گوید: «گاهی به ایران می‌روم و می‌آیم و ایران هم جای خیلی خوبی است و اینکه مدام شایعه می‌کنند چرا فلانی به ایران می‌آید بی معنی است، چون وطنم ایران است. من نه سیاسی هستم و نه کار سیاسی بلدم، صرفا یک خواننده پاپ هستم که خانواده‌ام در لس آنجلس هستند و خودم در نروژ ساکنم ولی به ایران میروم و می‌آیم و همواره برای همه آرا و عقاید، احترام قائلم.» او بعد‌ها در توضیحات خود به این نکته اشاره کرد که در دادگاه اعلام کرده حاضر است برای این که بتواند به ایران رفت و آمد کند خوانندگی را کنار بگذارد. در ادامه همین گفت‌و‌گو قیصر از حسن خلق و برخورد مناسب و مساعد کادر دادگاه تشکر کرده بود. قیصر بعد از این اتفاق در گفت و گوی دیگری گفته بود: «بعد از ماجرای دادگاه، تقریبا هر سال به ایران می‌روم.»

کد ویدیو

قیصر در جنگ ۴۰ روزه

قیصر برخلاف بسیاری از خوانندگان لس آنجلسی خارج از ایران مواضع سیاسی متفاوتی داشت. او سال‌ها در مصاحبه‌ای گفته بود: «از زمان قدیم هم اینطور بوده است. کشور‌های اروپایی و آمریکایی از زمان مصدق هم همین کار‌ها را با ما کرده‌اند و ایران را تحریم کردند. ولی ایران باید قوی باشد، تا زمانی که قوی باشد کسی نمی‌تواند کاری کند. آمریکا اگر جرات داشت ایران را میزد. همین که پدرم و مادرم، خانواده‌ام در ایران و در امنیت زندگی می‌کنند، خوشحالم.» او حتی مواضع متفاوتی درباره حضور نظامیان ایرانی در سوریه اتخاذ کرد و در گفت و گویی درباره حضور این نظامیان گفته بود: «آنها هم دارند از مملکت ما دفاع می‌کنند. ناپلئون می‌گوید هیچ وقت در اتاق خوابت نجنگ. اگر دشمن، سوریه را بگیرد قطعا بعدش سراغ ایران می‌آید. ما قطعا باید هم پیمان‌های خودمان را داشته باشیم.» این مواضع متفاوت باعث شد تا قیصر در دوران جنگ تحمیلی چهل روزه هم حضوری متفاوت نسبت به سایر خوانندگان داشته باشد.خواننده لس آنجلسی

قیصر در جریان جنگ چهل روزه قطعه کفش‌های کتونی را برای کودکان شهید مدرسه میناب منتشر کرد که در داخل کشور مورد استقبال قرار گرفت و بسیاری عقیده دارند که انتشار همین قطعه بود که مسئولان فرهنگی و امنیتی را مجاب کرد که مجوز‌های لازم برای حضور در مراسم عید غدیر امسال را صادر کنند. البته تا پیش از حضور قیصر در این مراسم شک و تردید زیادی وجود داشت که حضور این خواننده هم شایعه باشد. اما حضور او در این مراسم در نهایت به این شک و تردید‌ها پایان داد و باعث شد تا مراسم امسال فضای متفاوتی پیدا کند.

کد ویدیو

حضور قیصر آغازی برای یک رویه متفاوت یا یک اتفاق زودگذر؟

حضور قیصر در مراسم عید غدیر امسال ثابت کرد که حضور خوانندگانی که از ایران مهاجرت کرده‌اند در کشور نه تنها مخالف امنیت ملی نیست که می‌تواند به انسجام ملی ایرانیان هم کمک کند. اگر مسئولان فرهنگی کشور حقیقتاً باور دارند که جامعه ایران برای تاب آوری در شرایط جنگی نیاز دارد که نشاط داشته باشد یکی از راه‌های این نشاط عمومی حضور خوانندگان محبوب خارج کشور در ایران و اجرای برنامه است.


بیشتر بخوانید: چرا خوانندگان لس آنجلسی به ایران برنمی‌گردند؟ | بازگشتِ همیشه در حد شایعه


خوانندگانی که بسیاری از آنها سیاسی نیستند و تنها دوست دارند اواخر عمر خود را در ایران و میان مردمی که دوستشان دارند سپری کنند. حضور قیصر را آن زمان می‌توان به فال نیک گرفت که فتح بابی باشد برای بازگشت سایر خوانندگان خارج از کشور به ایران. والا حضور این خواننده لس آنجلسی در مهانی ده کیلومتری غدیر تبدیل به یک اقدام نمایشی و تبلیغاتی می‌شود که در دراز مدت اثرات مخربی خواهد داشت. اُمیدواریم که مسئولان فرهنگی و امنیتی کشور متوجه شده باشند که ایران برای تمام ایرانیان است و کشور در دل بحران‌های بزرگی مثل جنگ چهل روزه به تمام ظرفیت‌های خود فراغ از عقیده‌ای که دارند نیاز دارد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
18
سطح سقوط ابتذال مسئولین به چه روزی افتادن فقط کارشون گیر کی شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
2
2
مامورایت الله حسن روحانی معظم اله درلس انجلس بودبهش فرمان داده بیامیدان انقلاب.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
12
با حرفای چاپلوسی ضد مردمی خودشو سوزوند خیلی وقت بود مردم سمتش نمیرفتن افسرده شده بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
1
9
جوگیر چند ماهه روی مخ مردم بود اینا کی اند خب میگفت میخواد بیاد ایران بخونه هی فیلم میذاشت با اون لبخند زشت کریه ش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
1
11
قیصر فقط قیصر بعروز وثوقی تو پاشنه خاکی خوابیده کفش قیصر هم نیستی بدبخت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
1
8
چه ادهای چیپی هم داشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
1
7
با شرایطی جنگی هر کسی نمی تونه روی صحنه بره حرف بزنه بخونه برای همین تا الان مداح ها خودی ها فقط رفتن این چکار کرده تونسته مجوز شورای امنیت و سپاه رو بگیره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
9
خلایق ان چه لایق
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
1
15
امان از خماری و بی پولی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
6
قیصرداره برمیگرده کی دیگه کامنتهارامنتشرمیکنی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
11
5
دمش گرم . هرکس دلش با ایران است انشاالله سلامت باشد
ابوالفضل شاکری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
9
2
زنده باد حرفت حقه
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
10
لطفا" زود جو گیر نشین، و آرزوی نرمال شدن رو نداشته باشید. فعلأ مصلحت ایجاب میکنه اين جوری باشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
17
نون به نرخ روز خور
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
17
مردک ملون ریاکار تا و خرخره متظاهر، بشکن و بالا بنداز با زنیکه های لخت در لس آنجلس فیلمهاش موجوده.خجالت داره.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
10
بی هنر جویای توجه در ایران!
ح.پ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
9
یک هنرمندی بود بنام مهرداد نیویورکی که رفت و آمد میکرد به ایران ولیکن معلوم نشد چرا اورا به یک وضع بدی در ایران کشتند و حتی بدن اورا بطور بدی خورد کردن در صورتیکه هیچ سیاسی نبود و ضدیت هم صحبت نمیکرد ؟!؟حبیب خدا بیامرز هم الکی از بین رفت !؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
اون بنده خدا به خاطر پولش به قتل رسید . توسط یک نفر که کارهای حقوقی شو انجام میداد با همدستی یک سرایدار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
15
ایشون در تلاویو هم کنسرت داشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
1
11
نجس دوعالم
شیرازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
12
این یارو که می گفت از سیاست سر در نمیارم .
عجب . ما هم جلبک
بابک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
0
6
نویسنده مطلب فکر می کند با حضور افرادی مثل فیصر جامعه با نشاط می شود. کمی از هوش مصنوعی کمک بگیر عمو.
پناه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
4
0
همتون خفه بابا ،خاک بر سر همتون که خود فروخته به اجنبی ها هستید ،خود تحقیر هستید که این نظرات رو درباره هموطن خودتون میدید ،امثال این ومداح های کشور شرف دارن به شما پهلوی چی های خود فروخته ،از ننه ترامپ وبی بی تون چه خبر ؟؟؟
الهی به حق صاحب اصلی این مملکت ،،نمیرید ،،ولی باعمر طولانی به دیوزگی بیافتید ،که اینقدر نسبت به حرف حق مقاومت میکنیدو حاضرید کشورتون بدید دست یهودها وامریکاییها
سارینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
0
5
ببین کار اینا ب کی رسیده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
1
4
این عملی مفنگی رو آوردن که اعبتار بخرند واقعا مسئولین جمهوری ملاها شبیه جوک شدند .... این همه جوره وضعش خرابه ..... تتلو رو هم بیارید بزنه بابک زنجانی و علی انصاری و ابوالفضل میرعلی سه تایی بندری و قاسم آبادی برقصند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
0
3
نعشه کرده اومده اون هم با کوکائین ..... داریوش رو بیارید حداقل اون اهل منقل و وافور و ذغال هست و با ملاها بیشتر جور درمیاد ..... اتفاقا اون هم گفته آزادی در کوله پشتی سربازان خارجی نیست .......
روبینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
1
0
احتمالا توبه کرده
😁😁😆😆😆🤔🤔🤔🤐🤐🤐🙄🙄
پدرام
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
0
3
آیا حضرات تضمین میکنند بینشبلور ( #قیصر )، جاسوس « موساد » نیست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
0
3
لعنت بهت کوجی زادوری تو اینو خواننده کردی شب خیز هم پخش میکرد
مهسا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
7
1
دور بر شرفش باغریت قیصر لعنت به ضدانقلاب لعنت علی دایی وعلی کریمی بازیگران و خواننده وطن فروش
پاسخ ها
بهنام
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
دمت گرم خواهرم.
آرش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۷
یه خورده آروم باش عزیز دل برادر. سکته میکنی
آفرین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
0
4
حقیقتا ویدیوهاش خیلی ناجوره، تو همین ویدیو طرز نشستن و حرف زدنش گواه از شخصیت شخیصشه😂
مریم صفرپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۷
4
0
امیدوارم تمام مهاجران به کشورمان برگردن اینجابرای همه اس
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۵
خیر
زهره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۳
2
0
چرا دارید میترکید بابا ایران وطنشه ،خونه شه چتون مریضا
دلش میخواد بیاد یا نیاد یا بخونه یا اصلا برا هر جناحی بخونه
دلش میخواد مواد بزنه،اشکان خطیبی بزنه چی؟مشکل نداری؟؟!
همین که برا دختران میناب خواند و ایران ادم بده شد؟؟؟
خجالت بکشید...
نظرات شما
captcha