تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۱ آبان ۱۳۹۶
فاطمه سعیدی با حضور در غرفه رویداد۲۴:

وزرای روحانی به وعده‌هایشان عمل نکنند،استیضاح می‌شوند

فاطمه سعیدی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بر این عقیده است که اگر وزرای روحانی نتوانند به وعده‌های خود پایبند باشند ما نمایندگان نیز با اهرم قدرتی که در اختیار داریم ابتدا آن‌ها را مورد سؤال قرار می‌دهیم و سپس استیضاح می‌کنیم.
رویداد۲۴فاطمه سعیدی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بر این عقیده است که اگر وزرای روحانی نتوانند به وعده‌های خود پایبند باشند ما نمایندگان نیز با اهرم قدرتی که در اختیار داریم ابتدا آن‌ها را مورد سؤال قرار می‌دهیم و سپس استیضاح می‌کنیم.

فاطمه سعیدی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه رویداد۲۴، در بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات، با اشاره به انتقادات به روحانی برای معرفی برخی از وزرا، گفت: اکثریت وزرا روحانی با 200 رأی به بالا توانستند به وزارتخانه‌های خود راه پیدا کنند. این به معنای آن است که آن‌ها توانسته‌اند نظر هر سه فراکسیون را به خود جلب کنند.

سعیدی ادامه داد: فراکسیون امید با همه وزرا موافق نبود، اما برخی از آن‌ها توانستند نظرات فراکسیون‌ها را به خود جلب کنند و رأی اعتماد بگیرند. فراکسیون امید به افرادی که با آن‌ها مخالف است رأی نمی‌دهد. بنده نیز با غلامی وزیر علوم و تحقیقات مخالف بودم و ازآنجایی‌که به تغییر مشی ایشان هم امیدی نداشتم به او رأی ندادم.

عضو فراکسیون امید بابیان اینکه ما همچنان از روحانی حمایت خواهیم کرد؛ خاطرنشان کرد: روحانی همواره گفته است که بر عهدش با مردم پایبند خواهد بود و ما باید ببینیم وزرایش چگونه عمل خواهند کرد. ما نمایندگان مجلس نیز اهرم نظارتی داریم و اگر وزرا بخواهند به وعده‌های خود عمل نکنند ما نیز با استفاده از سؤال و درنهایت استیضاح قدرتمان را نشان خواهیم داد.

فاطمه سعیدی با تأکید بر اینکه سعی داریم تا از زنان بیشتری در سطح مدیریتی کشور استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: ما به‌عنوان نماینده مردم در مجلس بر وعده‌ها و عملکردهای دولت نظارت داریم و حتی وزرایی را که همسو با ما هستند اما بر وعده‌هایشان پایبند نباشند را مورد سؤال و استیضاح قرار خواهیم داد.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha