صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۳۶۶۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی

سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ‌هاست که از ترکیب مرغ با سبزیجات و رشته فرنگی تهیه می‌شود و یک پیش‌غذای بسیار لذیذ و مقوی است.

رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذا‌های دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و یا مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد.

به گزارش رویداد۲۴ سوپ هم‌چنین برای وعده افطار ماه رمضان بسیار مناسب است و یک غذای گرم، سبک و مقوی برای روزه داران محسوب می‌شود. سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ‌هاست که بسیار خوشمزه و مقویست و در مدت زمان کوتاهی آماده سرو می‌شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ رشته فرنگی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این سوپ را با شما مرور می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ رشته فرنگی

پیاز بزرگ: ۱ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
بال مرغ: ۴ عدد
هویج: ۱ عدد
ذرت: نصف لیوان
نخود فرنگی: نصف لیوان
جعفری خرد شده: ۱ لیوان
رشته سوپ: ا لیوان
قرص استاک مرغ: ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: به میزان لازم


بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش اناربیج خوش‌مزه و مجلسی


طرز تهیه سوپ رشته فرنگی

۱ ـ برای شروع کار روغن را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا داغ شود؛ سپس پیاز‌هایی را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید، داخل روغن بریزید. بعد از اینکه پیاز کمی سبک شد، رب گوجه فرنگی را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و چند ثانیه داخل روغن و پیاز تفت بدهید تا رب رنگ باز کند.

۲ ـ در مرحله بعد بال مرغ را به قابلمه اضافه کنید و کمی با روغن و پیاز تفت بدهید؛ سپس ذرت و نخود فرنگی را داخل قابلمه بریزید و سیب زمینی و هویجی را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید، به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

۳ ـ قرص استاک را همراه با سه لیوان آب جوش حل کنید و به قابلمه سوپ بیفزایید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. حدود ۱ ساعت زمان بدهید تا سوپ بجوشد و سبزیجات و مرغ بپزند.

۴ ـ در مرحله آخر رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر پس از اضافه کردن رشته فرنگی احساس کردید که سوپ شما خیلی سفت شده است، می‌توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید. اجازه بدهید رشته فرنگی حدود بیست دقیقه داخل سوپ بجوشد؛ سپس جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و ده دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا سوپ را داخل ظرف سرو بکشید و با آب‌لیموی تازه میل کنید. نوش جان

نکات مهم برای تهیه سوپ رشته فرنگی

۱ ـ این نکته را در نظر داشته باشید که قرص استاک نمک زیادی دارد؛ بنابراین در اضافه کردن نمک به سوپ احتیاط کنید و حتما قبل از ریختن نمک سوپ را بچشید.

۲ ـ دقت کنید که رب گوجه فرنگی را بیش از حد با روغن تفت ندهید؛ زیرا می‌سوزد و رنگ و بوی نامطبوعی به سوپ شما می‌دهد. زمان تفت دادن رب با روغن نباید از ۱ دقیقه بیشتر شود.

۳ ـ هرگز تا هنگامی‌که سوپ درحال پخت است، آب‌لیمو را به آن اضافه نکنید. همیشه هنگامی‌که اجاق گاز را خاموش کردید، آبلیمو را توی سوپ بریزید. البته بهتر است آبلیمو سر سفره و هنگام سرو سوپ اضافه شود.

۴ ـ جعفری را حتما پانزده دقیقه آخر پخت به سوپ اضافه کنید. جعفری نباید زیاد پخته و له شود؛ زیرا رنگ و مزه را از دست می‌دهد.

نظرات شما