تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۶

نجات پسرنیمه جان ،30 ساعت پس از تصادف‎+تصاویر

پسر 18 ساله انگلیسی 30 ساعت پس از تصادفی هولناک و درحالی که درمیان آهن پاره‌ها گرفتارشده و نیمه‌جان بود توسط مأموران آتش‌نشانی از مرگ نجات یافت.

رویداد۲۴-پسر 18 ساله انگلیسی 30 ساعت پس از تصادفی هولناک و درحالی که درمیان آهن پاره‌ها گرفتارشده و نیمه‌جان بود توسط مأموران آتش‌نشانی از مرگ نجات یافت. «ساموئل لتبریج» هنگام بازگشت از خانه دوستش سواربرخودرو، در جاده جنگلی تصادف کرد و ساعت‌ها با پیکری نیمه جان درون خودرواش گرفتارشد.

پدر و مادر «ساموئل»که پس ازساعتی بشدت نگرانش بودند، وقتی درتماس‌های تلفنی با پسرشان به نتیجه‌ای نرسیدند از پلس کمک خواستند. مأموران نیز پس‌از جست‌و‌جوهای گسترده در مسیرتردد ساموئل، سرانجام پس از30 ساعت خودروی مورد نظر را شناسایی کردند.
دقایقی بعد نیز با حضور امدادگران آتش‌نشانی، پیکرنیمه جان و مجروح پسرک که دست و پایش نیز شکسته بود بیرون کشیده و به بیمارستان انتقال یافت.

 

 

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha