تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۶

ریزش مرگبار دیوار در گالیکش

مرد 65 ساله از اهالی روستای 'کیارام' شهرستان گالیکش براثر ریزش دیوار به هنگام انجام عملیات تخریب یک واحد مسکونی جان باخت .

رویداد۲۴-مرد 65 ساله از اهالی روستای 'کیارام' شهرستان گالیکش براثر ریزش دیوار به هنگام انجام عملیات تخریب یک واحد مسکونی جان باخت .حمیدرضا نیازی بخشدار مرکزی گالیکش درشرق استان گلستان روز چهارشنبه گفت: در این حادثه که روز گذشته و هنگام تخریب دیوارهای آجری یک واحد مسکونی توسط یک دستگاه لودر رخ داد، شخصی با هویت 'محمد قربانی' از اهالی این روستا زیر آوار ناشی از ریزش دیوار، جان خود را از دست داد.

پس از حادثه، جسد این فرد که بلافاصله جان خود را از دست داد، به پزشکی قانونی شهرستان مینودشت منتقل شد و مراجع قانونی ذیربط در حال بررسی و پیگیری زوایای مختلف این حادثه هستند.

روستا کیارام ازتوابع بخش مرکزی شهرستان 63 هزار نفری گالیکش درشرق استان گلستان با 125 خانوار و جمعیت 391 نفر درفاصله 30 کیلومتری از مرکز این شهرستان واقع است. 
 

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha