تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۶

بازگشایی محور هراز

رییس پلیس راه شرق تهران از بازگشایی محور هراز خبر داد و گفت: با ادامه برف و کولاک احتمال دارد به طور مقطعی محور دوباره مسدود شود.

رویداد۲۴-رییس پلیس راه شرق تهران از بازگشایی محور هراز خبر داد و گفت: با ادامه برف و کولاک احتمال دارد به طور مقطعی محور دوباره مسدود شود.سرهنگ محبی، رییس پلیس راه شرق تهران درباره بازگشایی محور هراز گفت: از دقایقی پیش با توجه به پاکسازی که انجام گرفته محور هراز باز شده، اما این احتمال وجود دارد که دوباره با ادامه برف و کولاک مجددا محور مسدود شود.

او ادامه داد: از هموطنان می‌خواهیم از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند در صورت الزام بودن سفر تجهیزات زمستانی و ایمنی به ویژه زنجیر چرخ، لباس گرم و تغذیه همراه خود داشته باشند.

رییس پلیس راه شرق تهران خاطرنشان کرد: در طول مسیر نیز به توصیه‌های عوامل پلیس راه و راهداری توجه کنند.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha