تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۶

یادگار امام(ره): پمپاژ یأس توسط برخی دوستان نابخرد به سود دشمنان است

سید حسن خمینی: نیازمندیم ضعف‌ها را بدون اغماض بیان کنیم / پمپاژ یأس توسط برخی دوستان نابخرد به سود دشمنان است

رویداد۲۴-سید حسن خمینی: نیازمندیم ضعف‌ها را بدون اغماض بیان کنیم / پمپاژ یأس توسط برخی دوستان نابخرد به سود دشمنان است   سید حسن خمینی یادگار گرامی حضرت امام، گفت: بیش از هر زمان دیگر نیازمندیم که شرایط قبل از انقلاب را برای خودمان و نسل های جدید بازگو کنیم؛ دستاوردها را بگوییم و ضعف ها را بدون اغماض بیان کنیم تا از آنها عبور کنیم.

حسن روحانی رییس جمهوری و اعضای کابینه دوازدهم صبح امروز با حضور در حرم بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان های حضرت امام تجدید میثاق کردند.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در سخنانی گفت: پمپاژ یأس که توسط برخی دوستان نابخرد داخلی انجام می شود به سود دشمنان است.

گزیده سخنان سید حسن خمینی در تجدید میثاق رییس جمهور و اعضای دولت با آرمان های حضرت امام(س):

- امروز اعتماد مردم را با توانایی هایشان مورد هدف قرار داده اند. یکی از بزرگترین شعارها و آرمان های امام که به ما آموخت «ما می توانیم» بود تا با توانمندی ایرانی و ذهن و فرزندان ایران بتوانیم از همه مشکلات عبور کنیم. در طول سال های پس از انقلاب روزهای درخشانی در پرتو این توانمندی بزرگ پشت سر گذاشتیم.

- آینده بزرگی پیش روی مردم است که در سایه اعتماد به مسئولین و اعتماد مسئولین به مردم و در سایه امید به آینده ممکن است.

- نظام جمهوری اسلامی بر پایه های مستحکم و قدرتمندی بنا شده که ناشی از روح دین داری، استقلال طلبی، آزادی خواهی و نگاه به آینده است.

- بیش از هر زمان دیگر نیازمندیم که شرایط قبل از انقلاب را برای خودمان و نسل های جدید بازگو کنیم؛ دستاوردها را بگوییم و ضعف ها را بدون اغماض بیان کنیم تا از آنها عبور کنیم

- این امر مگر با دمیدن روح امید در جامعه میسر نیست.

- امروز دشمنان مردم ایران بیش از هرچیز، امید مردم را هدف قرار داده اند./ 

 

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha