تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۶

۳ درصد درآمد نفتی به استان‌های نفت‌خیز، گازخیز و کمتر توسعه یافته اختصاص می‌یابد

نمایندگان مجلس، بانک مرکزی را موظف به پرداخت سه درصد از کل صادرات نفت و میعانات گازی به استان‌های نفت‌خیز، گازخیز و کمتر توسعه یافته کردند.

رویداد۲۴-نمایندگان مجلس، بانک مرکزی را موظف به پرداخت سه درصد از کل صادرات نفت و میعانات گازی به استان‌های نفت‌خیز، گازخیز و کمتر توسعه یافته کردند.نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه کل کشور سال ۹۷ با بند الف تبصره یک ماده واحده با ۱۶۷ رأی موافق، ۲۱ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۸نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند که بر اساس آن بانک مرکزی موظف به پرداخت سه درصد از کل صادرات نفت و میعانات گازی به استان‌های نفت‌خیز، گازخیز و کمتر توسعه یافته است.

در بند الف تبصره ۱ آمده است: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران باید در طول سال و متناسب با وصول منابع بلافاصله نسبت به واریز این وجوه (منابع حاصل از صادرات نفت، میعانات گازی و خالص صادرات گاز) و سهم ۱۴.۵ درصد شرکت ملی نفت ایران از کل صادرات نفتی و میعانات گازی (معاف از تقسیم سود سهام عدالت) و همچنین سهم سه درصد استان‌های نفت‌خیز، گازخیز و کمتر توسعه یافته طبق جزء ۳ بند الف ماده ۲۶ برنامه ششم موضوع ردیف درآمدی ۲۱۰۱۰۹ جدول شماره پنج این قانون اقدام کند.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha