تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۶

کسی منکر تاثیر برجام نیست

در مورد برجام همه معتقد به تاثیرگذاری هستند و تنها در مقدار آن شک دارند، دولتی‌ها و مذاکره‌کننده‌ها معتقدند برجام خیلی اثر داشته است، اما موضوعی که در این میان مطرح است این است که کسی منکر تاثیر برجام نیست

رویداد۲۴-در مورد برجام همه معتقد به تاثیرگذاری هستند و تنها در مقدار آن شک دارند، دولتی‌ها و مذاکره‌کننده‌ها معتقدند برجام خیلی اثر داشته است، اما موضوعی که در این میان مطرح است این است که کسی منکر تاثیر برجام نیستنماینده سابق تهران در مجلس با اشاره به اینکه در مورد برجام همه معتقد به تاثیرگذاری هستند و تنها در مقدار آن شک دارند، اظهارکرد: دولتی‌ها و مذاکره‌کننده‌ها معتقدند برجام خیلی اثر داشته است، اما موضوعی که در این میان مطرح است این است که کسی منکر تاثیر برجام نیست.

غلامعلی حدادعادل، در حاشیه مراسم چهلمین روز درگذشت آیت‌الله حائری شیرازی، در پاسخ به سوالی درباره سخنان عراقچی در برنامه جهان‌آرا مبنی بر تاثیر برجام در منطقه گفت: آقای عراقچی در برنامه تلویزیونی به مقایسه برجام و تاثیر نیروهای مقاومت در منطقه نپرداختند، در واقع سخن ایشان در مقام مقایسه نبود.

وی ادامه داد: حرف آقای عراقچی در مقام مقایسه نبوده بنابراین نباید حرف ایشان را هم در مقایسه قرار داد، اگر وی بیان می‌‌‌کرد برجام در موقعیت منطقه موثر بوده و حتی از مقاومت هم موثرتر بوده است، آنگاه می‌‌‌توانستیم وارد بحث شویم. اما او تنها درخصوص یک طرف آن سخن گفت بنابراین نمی‌توان درباره این موضوع ایجاد اختلاف و دعوا کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در مورد برجام همه معتقد به تاثیرگذاری هستند و تنها در مقدار آن شک دارند، دولتی‌ها و مذاکره‌کننده‌ها معتقدند برجام خیلی اثر داشته است، اما موضوعی که در این میان مطرح است این است که کسی منکر تاثیر برجام نیست.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha