تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۶

انقلاب بدون نام امام(ره) شناخته شده نیست/ضرورت معرفی امام به فرزندان

وزیر آموزش و پرورش گفت: هویت و شناسنامه انقلاب با نام امام عجین شده و انقلاب بدون نام او شناخته شده نیست. ما باید برای فرزندان و امیدهای آینده روشن کنیم که امام چگونه فردی بود.

رویداد۲۴-وزیر آموزش و پرورش گفت: هویت و شناسنامه انقلاب با نام امام عجین شده و انقلاب بدون نام او شناخته شده نیست. ما باید برای فرزندان و امیدهای آینده روشن کنیم که امام چگونه فردی بود.محمد بطحایی (وزیر آموزش و پرورش) در مراسم دهه فجر و در آستانه سالگرد تاسیس مدارس رفاه ضمن گرامیداشت خاطره امام خمینی(ره) گفت: شنیدن نام انقلاب برای هر کسی چه در داخل و چه خارج و چه برای دوست و دشمن تداعی‌کننده نام امام است.

او ادامه داد:‌ هویت و شناسنامه انقلاب با نام امام عجین شده و انقلاب بدون نام او شناخته شده نیست. ما باید برای فرزندان و امیدهای آینده روشن کنیم که امام چگونه فردی بود.

بطحایی افزود: امام فردی بدون مکنت و مال و پشتوانه سیاسی؛ در ارکان حکومتی وقت توانست انقلابی را رقم بزند که بعد از گذشت چهل سال همچنان از آن با عنوان انقلاب ارزش‌ها نام ببرند. بنابراین دائم باید این سوال را در ذهن مرور کنیم که چه شد که او اینگونه ماندگار شد و سنت و سیره او چه بود؟

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: مهمترین علت ماندگاری امام این بود که صرفا به رضایت خدا توجه داشت و همه تصمیماتش برای خدا بود. امام به وعده خدا ایمان داشت و به نیروی عقل، مشورت و فکر معتقد بود و باور داشت با اتکا به این عوامل درست‌ترین تصمیم را می‌گیرد. طبق گفته یکی از نزدیک او امام در سخت‌ترین تصمیم‌گیری‌ها استخاره نمی‌کرد و همیشه با اتکا به عقل و مشورت پیش می‌رفت.

بطحایی با بیان اینکه دانش‌آموزان باید دانش خود را تقویت و مهارت‌های زندگی را تمرین کنند، خطاب به آنها، گفت: آینده این کشور در دستان شماست، بنابراین برای بدست گرفتن پست‌های کلیدی باید آماده شوید و با شادابی و سرزندگی به تحصیل بپردازید؛ زیرا ناامیدی و خمودگی دانش‌آموزان باعث امیدواری دشمنان است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: البته ما هم کم تقصیر نداریم اما تلاش می‌کنیم موانع حرکت دانش‌آموزان به سمت اهداف عالیه را برطرف کنیم ایران اسلامی چشم انتظار شما دانش آ‌موزان است.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha