تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۶

سلطانی فر: امکانات امنیتی در بیشتر ورزشگاه ها در حد استاندارد جهانی است

وزیر ورزش و جوانان گفت: بزودی ورزشگاه های بزرگ ما توسعه و تجهیز بیش‌تری خواهند شد و هم اکنون در بیش‌تر استادیوم ها امکانات امنیتی ما در حد استانداردهای جهانی است.

رویداد۲۴-وزیر ورزش و جوانان گفت: بزودی ورزشگاه های بزرگ ما توسعه و تجهیز بیش‌تری خواهند شد و هم اکنون در بیش‌تر استادیوم ها امکانات امنیتی ما در حد استانداردهای جهانی است. مسعود سلطانی فر روز شنبه در نشستی با فرماندهی و معاونین نیروی انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه تعامل مجموعه وزارتخانه و فدراسیون فوتبال با نیروی انتظامی در برگزاری مسابقات توام با حفظ کرامت و نشاط جوانان مناسب است، گفت: کارنامه پلیس در برگزاری آرام و بدون حاشیه مسابقات ورزشی روشن است، همه باید به پلیس در برگزاری مسابقات ورزشی داخلی و خارجی کمک کنیم.
وزیر ورزش و جوانان افزود: به سختی کار نیروی انتظامی واقف هستیم، برگزاری مسابقات ورزشی نیاز به تجربه و دانش دارد و خوشبختانه با مدیریت مناسب، رویدادهای ورزشی که به میزبانی ایران برگزار می‌شود در کمال آرامش و امنیت و بدون حاشیه است.
 

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha