تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۶

تکرار ادعای بی‌اساس عربستان علیه ایران

عربستان چهار شهروند خود را به همکاری با ایران به منظور انجام عملیات تروریستی در آن کشور متهم کرد

رویداد۲۴-عربستان چهار شهروند خود را به همکاری با ایران به منظور انجام عملیات تروریستی در آن کشور متهم کردعربستان چهار شهروند خود را به همکاری با ایران به منظور انجام عملیات تروریستی در آن کشور متهم کرد.

دادستانی کل عربستان مدعی شد که نظام ایران به منظور ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در عربستان برخی عناصر تروریستی را در ایران آموزش داده‌اند تا بمب‌های C4 و TNT بسازند و در عربستان عملیات تروریستی انجام دهند.

دادستانی عربستان چهار شهروند خود را به سفر به ایران به منظور فراری دادن برخی متهمان و قاچاق اسلحه از طریق خلیج (فارس) به عربستان متهم کرد. دادستان عربستان همچنین این شهروندان را به 22 اتهام از جمله پیوستن به گروهک تروریستی به منظور مخالفت با دولت و حاکمان عربستان، ایجاد ناامنی و هرج و مرج، تخریب اماکن عمومی، فراری دادن برخی متهمان به ایران و سفر به ایران و عراق به منظور آموزش دیدن و انجام عملیات تروریستی در عربستان محکوم کرد.

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha