تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۶

باید قدردان شهدا باشیم

فرمانده نیروی انتظامی گفت: همه ما و مردم باید قدردان شهدا باشیم و امروز کارکنان نیروی انتظامی با حفاظت از مرزها و پیروی از ولایت فقیه پیرو خون شهدا هستند.

رویداد۲۴-فرمانده نیروی انتظامی گفت: همه ما و مردم باید قدردان شهدا باشیم و امروز کارکنان نیروی انتظامی با حفاظت از مرزها و پیروی از ولایت فقیه پیرو خون شهدا هستند.سردار حسین اشتری، فرمانده ناجا در مراسم تشییع ۱۴ شهید دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه اگر امروز امنیت و آرامش در کشور داریم به برکت خون شهدا است، اظهار داشت: امروز این امنیت پایدار و مثال زدنی به برکت خون شهدا است.

وی ادامه داد: همه ما و مردم باید قدردان شهدا باشیم و امروز کارکنان نیروی انتظامی با حفاظت از مرزها و پیروی از ولایت فقیه پیرو خون شهدا هستند و امروز عهدی دوباره با شهدا می‌بندند.

سردا اشتری با اشاره به دیدار با مقام معظم رهبری افزود: ایشان در این دیدار فرمودند خانواده شهدا در اجر و ثواب شهدای خود شریک هستند و شما امروز پس از ۳۰ سال صبر فرزند خود را در آغوش کشیدید.

فرمانده ناجا در پایان گفت: شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای درگیری با اشرار و برقراری نظم و امنیت نیروی انتظامی فرقی ندارند و باید قدردان آنها باشیم.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha