تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۶

به محض بهتر شدن شرایط جوی، عملیات امداد و نجات از سر گرفته می‌شود

رئیس سازمان امداد و نجات سازمان هلال احمر گفت: به محض اینکه آب و هوا به ثبات برسد، عملیات امداد و نجات از سر گرفته خواهد شد. زیرا در این شرایط جوی جان امدادکنندگان به خطر می‌افتد.

رویداد۲۴-رئیس سازمان امداد و نجات سازمان هلال احمر گفت: به محض اینکه آب و هوا به ثبات برسد، عملیات امداد و نجات از سر گرفته خواهد شد. زیرا در این شرایط جوی جان امدادکنندگان به خطر می‌افتد.سلیمی (رئیس سازمان امداد و نجات سازمان هلال احمر) درباره آخرین اخبار انتقال پیکر جانباختگان پرواز تهران-یاسوج گفت: امدادگران به کمپینی که در پایین منطقه وجود دارد، بازگشتند و تیم‌های پشتیبان در پایین منطقه مستقر هستند و دو تیم هم در ارتفاع ۳۶۰۰ متری حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: به محض اینکه آب و هوا به ثبات برسد، عملیات امداد و نجات از سر گرفته خواهد شد؛ زیرا در این شرایط جوی جان امدادکنندگان به خطر می‌افتد. امیدوارم با بهتر شدن آب و هوا و مساعد شدن آن هرچه سریعتر این انتقال صورت بگیرد.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha