لپ تاپ در سال آینده ارزان می شود
رئیس کمیسیون سختافزار سازمان نظام صنفی رایانه تهران(نصر) با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد از مراحل مقدماتی برای کاهش ۱۰ درصدی تعرفه واردات لپتاپ انجام شده از کاهش قیمت این کالا در سال آینده (۱۳۹۷) خبر داد.
رویداد۲۴-رئیس کمیسیون سختافزار سازمان نظام صنفی رایانه تهران(نصر) با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد از مراحل مقدماتی برای کاهش ۱۰ درصدی تعرفه واردات لپتاپ انجام شده از کاهش قیمت این کالا در سال آینده (۱۳۹۷) خبر داد.سیامک غنیمی فرد در نشست خبری خود با اشاره رایزنیهای انجام شده برای کاهش تعرفه واردات لپتاپها اظهار کرد: پیش از این تعرفه واردات این کالا از پنج درصد به ۱۵ درصد افزایش پیدا کرد که موجب بالا رفتن قیمتها و همچنین ایجاد انگیره بیشتر برای قاچاق این کالا شد.
وی علت این افزایش تعرفه را تقاضای یک شرکت داخلی اظهار کرد و گفت: یک شرکت داخلی که دارای پروانه تولید لپتاپ بود، از دولت تقاضای افزایش واردات را داشت که مورد موافقت هم قرار گرفت.
منبع: ایران آنلاین