تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۶

آماده‌باش کامل مأموران برای تسهیل در تردد و مدیریت ترافیک

جانشین پلیس راهور پایتخت گفت: مأموران پلیس راهور فاتب از صبح فردا تا پایان بازی دربی ۸۶ و تخلیه استادیوم آزادی در آماده‌باش کامل خواهند بود و تمامی مسیرهای منتهی به استادیوم آزادی و بزرگراه تهران ـ کرج را پوشش ترافیکی خواهند داد.
رویداد۲۴-جانشین پلیس راهور پایتخت گفت: مأموران پلیس راهور فاتب از صبح فردا تا پایان بازی دربی ۸۶ و تخلیه استادیوم آزادی در آماده‌باش کامل خواهند بود و تمامی مسیرهای منتهی به استادیوم آزادی و بزرگراه تهران ـ کرج را پوشش ترافیکی خواهند داد.

سرهنگ حسن عابدی جانشین پلیس راهور پایتخت با اعلام تمهیدات ترافیکی پلیس برای شهرآورد تهران اظهار داشت: با توجه به برگزاری مسابقه بین دو تیم استقلال و پرسپولیس و مصادف شدن این دیدار با روز پنج‌شنبه و بار خروجی شهر تهران در بعدازظهر فردا، احتمالاً شاهد تلفیق بار ترافیک خروجی در غرب تهران با بار ترافیک تماشاگران به استادیوم آزادی هستیم. 

جانشین پلیس راهور پایتخت تصریح کرد: مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزگر از صبح فردا آماده‌باش خواهند بود و تمام مسیرهای منتهی به استادیوم آزادی و بزرگراه تهران ـ کرج را تحت پوشش ترافیکی قرار خواهند داد. 

سرهنگ عابدی با اعلام این مطلب که احتمالاً محدودیت‌های مقطعی در برخی معابر اعمال خواهد شد، گفت: با توجه به ظرفیت محدود پارکینگ‌های استادیوم آزادی از تماشاگرانی که قصد دارند دیدار این دو تیم پرطرفدار را تماشا کنند، تقاضامندیم حتی‌المقدور از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند. 

وی با اشاره به این مطلب که توقف هرگونه وسیله نقلیه در رینگ اصلی حاشیه استادیوم آزادی ممنوع است، اظهار داشت:‌مأموران پلیس در صورت مواجهه با چنین مواردی، خودروهای پارک شده را به پارکینگ منتقل خواهند کرد. 

جانشین پلیس راهور پایتخت خطاب به موتورسواران نیز اعلام کرد که قوانین راهنمایی و رانندگی را حتماً رعایت کنند؛ مأموران پلیس راهور، تخلفات موتورسواران را نیز رصد خواهند کرد. 

این مقام ارشد پلیس راهور پایتخت خاطرنشان کرد: مأموران پلیس تا پایان تخلیه استادیوم آزادی از تماشاگران در معابر حاشیه استادیوم آزادی حضور فعال خواهند داشت.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha