تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۶

ارجاع حکم ۲ سال حبس مرتضوی به شعبه ۲ اجرای احکام/ متهم به زودی احضار می‌شود

وکیل خانواده روح‌الامینی گفت: روز چهارشنبه حکم دو سال حبس و پرداخت ۲۰۰ هزار تومان جزای نقدی مرتضوی که قطعی شده است، برای اجرا به شعبه ۲ اجرای احکام دادسرای ناحیه ۲۸ ارجاع شده است.

رویداد۲۴-وکیل خانواده روح‌الامینی گفت: روز چهارشنبه حکم دو سال حبس و پرداخت ۲۰۰ هزار تومان جزای نقدی مرتضوی که قطعی شده است، برای اجرا به شعبه ۲ اجرای احکام دادسرای ناحیه ۲۸ ارجاع شده است.عبدالحسین روح الامینی با اشاره به ابلاغ حکم مرتضوی از ارجاع آن به اجرای احکام خبر داد و گفت: حکم باید اجرا شود و مرتضوی باید خودش به زندان برود.

میرمجید طاهری وکیل خانواده روح‌الامینی هم ، عنوان کرد: روز چهارشنبه حکم دو سال حبس و پرداخت ۲۰۰ هزار تومان جزای نقدی مرتضوی که قطعی شده است، برای اجرا به شعبه ۲ اجرای احکام دادسرای ناحیه ۲۸ ارجاع شده است.

 وی افزود: احتمالا در روزهای آتی محکوم الیه پرونده را برای اجرای حکم احضار خواهند کرد.

photo_۲۰۱۸-۰۳-۰۱_۱۰-۳۱-۳۱

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha