تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۶
محمدرضا رضایی‌کوچی در گفت‌وگو با رویداد۲۴:

تکلیف استیضاح آخوندی پس از جلسه امروز کمیسیون عمران مشخص می‌شود

امروز 17 نماینده امضاکننده طرح استیضاح آقای آخوندی در کمیسیون عمران حضور پیدا می‌کنند تا توضیحات وزیر راه و شهرسازی را در مورد پنج محوری که مطرح شده بشنوند و باید دید پس از این توضیحات نمایندگان چه تصمیمی خواهند گرفت ولی موضوعی که روشن این است که پس از جلسه امروز در کمیسیون مشخص می‌شود که آقای آخوندی استیضاح می‌شوند یا خیر؟
رویداد۲۴- محمدرضا رضایی‌کوچی، رییس کمیسیون عمران در گفت‌وگو با رویداد۲۴ درباره آخرین وضعیت استیضاح آخوندی گفت: آقای مهندس آخوندی امروز -یکشنبه- به کمیسیون عمران می‌آیند و روی پنج محوری که استیضاح‌کنندگان مطرح کرده‌اند صحبت خود را انجام می‌دهند. پس از صحبت‌های آقای آخوندی افرادی که طرح استیضاح را امضا کردند نظر خود را می‌دهند. در حال حاضر 17 نفر به دنبال استیضاح آقای آخوندی هستند و اگر پس از توضیحات آقای وزیر این تعداد به زیر 10 نفر برسد موضوع استیضاح کنسل می‌شود.

نماینده جهرم درباره انتقاد خود به عملکرد وزیر راه و شهرسازی افزود؟ من به شخصه به عملکرد شرکت هواپیمایی آسمان و اینکه پرواز اخیری که به سقوط منجر شد انتقاد دارم زیرا این پرواز نبایست انجام می‌شد.

وی در پایان گفت: به هر حال امروز 17 نماینده امضاکننده طرح استیضاح آقای آخوندی در کمیسیون عمران حضور پیدا می‌کنند تا توضیحات وزیر راه و شهرسازی را در مورد پنج محوری که مطرح شده بشنوند و باید دید پس از این توضیحات نمایندگان چه تصمیمی خواهند گرفت ولی موضوعی که روشن این است که پس از جلسه امروز در کمیسیون مشخص می‌شود که آقای آخوندی استیضاح می‌شوند یا خیر؟
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha