تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۶

افزایش صد در صدی سطح ارائه خدمات پزشکی به زائران در ایام نوروز

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از افزایش سطح خدمات بهداشتی و درمانی مراکز جمعیت هلال احمر در کشور عراق در ایام نوروز خبر داد.

رویداد۲۴-رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از افزایش سطح خدمات بهداشتی و درمانی مراکز جمعیت هلال احمر در کشور عراق در ایام نوروز خبر داد.سید علی مرعشی با اشاره به خدمات مرکز پزشکی هلال احمر در ایام نوروز گفت: با توجه به استقبال زائرین ایرانی از سفرهای نوروزی عتبات و اعزام سالیانه ۴۰ نفر از تیم‌های بهداشت و درمانی، مرکز پزشکی هلال‌احمر، اقدام به افزایش صد درصدی کادر درمانی کرده و این تعداد در نوروز  97 به ۷۴ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه تیم ویژه‌ای از تاریخ ۲۷ اسفند تا ۱۵ فروردین عازم عراق خواهند شد، افزود: در این تیم ویژه علاوه بر وجود پزشکان عمومی خانم و آقا، متخصصین عفونی، اطفال، زنان، قلب، ارتوپدی و نورولوژیست هم حضور خواهند داشت.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر تعداد درمانگاه‌های هلال احمر در این ایام را شامل 4 درمانگاه شبانه روزی، (دو درمانگاه در کربلا، یک درمانگاه در نجف و یک درمانگاه در کاظمین)، 2 درمانگاه 16 ساعته (یک درمانگاه در کربلا و یک درمانگاه در نجف) و 5 درمانگاه 8 ساعته (دو درمانگاه در کربلا، دو درمانگاه در نجف و یک درمانگاه در کاظمین) عنوان کرد.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha