تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۶

حشد الشعبی به نیروهای امنیتی عراق می پیوندد

"حیدرالعبادی" نخست وزیر عراق به موجب فرمانی جدید اعلام کرد تمامی گروه های مسلح از جمله حشد الشعبی (بسیج مردمی) به نیروهای امنیتی رسمی این کشور پیوسته و از بسیاری حقوق و مزایای ارتش بهره مند خواهند شد.

رویداد۲۴-"حیدرالعبادی" نخست وزیر عراق به موجب فرمانی جدید اعلام کرد تمامی گروه های مسلح از جمله حشد الشعبی (بسیج مردمی) به نیروهای امنیتی رسمی این کشور پیوسته و از بسیاری حقوق و مزایای ارتش بهره مند خواهند شد. براساس فرمان جدید العبادی، نیروهای الحشد الشعبی از بسیاری حقوق و مزایای ارتش بهره مند می شوند.

در ادامه این گزارش آمده است: به موجب این تصمیم، شبه نظامیان مسلح عراقی، هم طراز با نیروهای ارتش حقوق دریافت خواهند کرد و افراد وابسته به الحشد الشعبی در دانشکده ها و دانشگاه های نظامی (برای ادامه تحصیل) پذیرفته خواهند شد.

پارلمان عراق ششم آذرماه 95 با پیوستن نیروهای بسیج مردمی به بدنه ارتش عراق موافقت کرد.

طرح تبدیل ساختار 'الحشد الشعبی' به یک نیروی رسمی زیر نظر شورای عالی امنیت ملی و ارتش عراق پس از ماه‌ها بررسی و رایزنی در مجلس این کشور مطرح و سرانجام تبدیل به قانون شد.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha