تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۶

متجاوزان به یمن از رقص ننگین سیاسی برای رژیم صهیونیستی دست بردارند

کمیته چهارجانبه متشکل ازعربستان، مصر، بحرین و امارات در این بیانیه مدعی شد که کشورهای مذکور «از جدیت ایران در اجرای برنامه جامع مشترک (برجام) و توانایی توافق هسته‌ای ایران با غرب در جلوگیری از دست یابی تهران به سلاح هسته‌ای تردید دارند»

رویداد۲۴-کمیته چهارجانبه متشکل ازعربستان، مصر، بحرین و امارات در این بیانیه مدعی شد که کشورهای مذکور «از جدیت ایران در اجرای برنامه جامع مشترک (برجام) و توانایی توافق هسته‌ای ایران با غرب در جلوگیری از دست یابی تهران به سلاح هسته‌ای تردید دارند»سخنگوی وزارت امور خارجه ایران بیانیه اتحادیه چهارجانبه عرب را محکوم کرد. اتحادیه عرب چهارشنبه شب گذشته در ادامه ادعاهای واهی خود علیه ایران، تهران را به دخالت در امور کشورهای عربی متهم کرد و گفت که ایران در منطقه نقش مخربی دارد. کمیته چهارجانبه متشکل ازعربستان، مصر، بحرین و امارات در این بیانیه مدعی شد که کشورهای مذکور «از جدیت ایران در اجرای برنامه جامع مشترک (برجام) و توانایی توافق هسته‌ای ایران با غرب در جلوگیری از دست یابی تهران به سلاح هسته‌ای تردید دارند». بهرام قاسمی در واکنش، این بیانیه را بی ارزش و فاقد هرگونه وجاهت و دور از منطق خواند و گفت:« این کشورها اصولا هیچ صلاحیتی برای سخن گفتن در چنین موضوعاتی ندارند». قاسمی با بیان اینکه«جمهوری اسلامی ایران بر اساس گزارش‌های متعدد و مکرر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون به صورت کامل به تعهدات خود عمل کرده و تا زمانی که لازم بداند و منافع ایران تأمین شود، به پایبندی خود ادامه خواهد داد»، افزود:«جمهوری اسلامی ایران نقشی سازنده در جهت ثبات و امنیت منطقه ایفا می‌کند و لازم است کشورهایی که مسئولیت اصلی تجاوز و ویرانی و ایجاد فاجعه انسانی در یمن و توسعه تروریسم و افراط‌گرایی در منطقه برعهده آنهاست، از فرافکنی، ایفای نقش مخرب و بحران‌آفرینی بیشتر در منطقه و رقص ننگین سیاسی برای خوشایند رژیم صهیونیستی، دست بردارند و در عین حال بدانند ایران‌هراسی سیاستی شکست خورده است».

مکرون: پاریس به دنبال گفت و گو با تهران است

در شرایطی که وزیر خارجه فرانسه در سفر به تهران پیام ایران مبنی بر مخالفت با گفت وگو پیرامون برنامه های موشکی اش را شنید و به مقام های بلندپایه آمریکا و اروپا منتقل کرد، رئیس جمهوری این کشور گفت: فرانسه اقداماتی را برای متوقف کردن برنامه موشکی بالستیک ایران انجام می‌دهد. امانوئل ماکرون طی سخنرانی در همایش یک سازمان یهودی در پاریس افزود:«فرانسه به همراه متحدانش شامل آمریکا و انگلیس در حال انجام اقداماتی علیه فعالیت‌های موشکی بالستیک ایران در منطقه است». مکرون با بیان اینکه در این باره گفت‌وگوی طولانی‌ای با نخست وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو داشته است، اعلام کرد خواستار مذاکره با تمام طرف‌ها از جمله ایران است.

موضع رئیس جمهوری فرانسه درباره برنامه موشکی ایران در شرایطی مطرح شده است که پیش از این کاخ سفید ادامه اجرای تعهداتش در چارچوب برجام را به رضایت کشورهای اروپایی برای اصلاح توافق هسته ای و آغاز دور جدیدی از مذاکرات با ایران پیرامون مسائل منطقه ای و موشکی گره زده است. این در حالی است که مقامات کشورمان ضمن مخالفت با تغییر توافق هسته ای اعلام کرده‌اند که هیچ مذاکره‌ای با غرب در موضوعات برنامه موشکی و منطقه‌ای نخواهند داشت.

در همین حال وزیر خارجه انگلستان هم چهارشنبه گذشته در کنفرانس خبری مشترک با «عادل الجبیر»، همتای عربستانی‌اش ادعاها علیه نقش منطقه ای ایران را تکرار کرد. بوریس جانسون گفت: «ایران نقش خطرناک و مخربی در یمن بازی کرده و منطقه را بی‌ثبات می‌کند».  این در حالی بود که همزمان، ترزا می، نخست‌وزیر انگلستان و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی بعد از دیدار در ساختمان «وست‌مینستر» در لندن بر اهمیت آنچه «مقابله با دخالت‌های ایران» خوانده شده تأکید کردند.

 

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha