تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۶

توضیحات رهبر درباره لغو همکاری دانشگاه آزاد با برخی از اعضای هیات علمی در جلسه امروز کمیسیون آموزش

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه عصر امروز این کمیسیون توضیحاتی ارائه کرد.

رویداد۲۴-عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه عصر امروز این کمیسیون توضیحاتی ارائه کرد.حبیب‌الله دهمرده درباره مباحث مطرح شده در جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: جلسه امروز کمیسیون با حضور رئیس دانشگاه‌ آزاد جهت بررسی نحوه جذب و دفع اعضای هیات علمی آن دانشگاه برگزار شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات بیان کرد: نمایندگان و اعضای این کمیسیون دل نگرانی‌های خود را از این موضوع و همچنین وضعیت اعضای فعلی بیان داشتند و آقای رهبر نیز توضیحاتی را ارائه داد که به اعتقاد من قابل قبول بود.

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: محور بحث درباره اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها بود که از دید همکاران ما این موضوع بلاتکلیف و نامشخص بود. که رهبر در پاسخ به حق التدریسی بودن آن‌ها اشاره کرد.

دهمرده اظهارکرد: به گفته رییس دانشگاه آزاد این اعضای هیات علمی حق التدریس بوده و کار آنها را دنبال خواهیم کرد. به کارگیری اعضای هیات علمی روالی دارد که اگر این مراحل طی شود ما مشکلی نخواهیم داشت و ممکن است به دلیل کمبود دانشجو و منابع مالی با مشکلاتی مواجه شویم.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha