تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۶

عملیات گسترده برای مهار آتش سوزی در کارگاه چاپ سیلک اصفهان

آتش سوزی دو کارگاه چاپ سیلک به مساحت یک هزار مترمربع در شهرک صنعتی جی اصفهان که مواد پلاستیکی، پلی اتیلن، فوم، رنگ و رنگ بَرهای صنعتی در آن انبار شده بود، مهار و بدون خسارت جانی خاموش شد.

رویداد۲۴-آتش سوزی دو کارگاه چاپ سیلک به مساحت یک هزار مترمربع در شهرک صنعتی جی اصفهان که مواد پلاستیکی، پلی اتیلن، فوم، رنگ و رنگ بَرهای صنعتی در آن انبار شده بود، مهار و بدون خسارت جانی خاموش شد.مدیر روابط عمومی و سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این حادثه ساعت 17 و 15 دقیقه امروز رخ داد که پس از اعلام به سامانه 125 آتش نشانی اولین تیم عملیاتی از ایستگاه آتش نشانی شهرک به محل اعزام شد.

محمد شریعتی افزود: با توجه به وجود مقدار زیادی مواد با قابلیت اشتعال بالا در این کارگاه ها دود این حادثه آتش سوزی از دور دست نیز قابل مشاهده بود.
وی بیان کرد: با توجه به حجم بالای دود درخواست نیروی کمک شد که در مرحله اول تیم های کاملی از ایستگاه شماره 15 آتش نشانی شهر اصفهان و در مرحله بعد 10 تیم با خودروهای خاموش کننده سنگین و فوق سنگین به محل حادثه اعزام شدند.
وی با اشاره به نزدیکی زمان بروز حادثه به غروب آفتاب گفت: با توجه به نیاز به نور کافی برای ادامه عملیات اطفای حریق، خودروی نوررسان و نیز به دلیل حجم بالای دود در محل، خودروی تخصصی تنفسی به محل اعزام شدند.
مدیر روابط عمومی و سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان درباره این حادثه اظهار کرد: در لحظات اولیه با توجه به حجم زیاد مواد اشتعال زا، سقف کارگاه اول به صورت کامل تخریب شد و برای تخریب دیواره کناری آن و ورود به کارگاه به منظور اطفای حریق، سه دستگاه لودر به محل منتقل شدند.
وی افزود: آتش نشانان از چهار جهت به خاموش سازی این حریق اقدام کردند و هم اکنون این آتش سوزی تحت کنترل درآمده ولی ادامه عملیات شعله زنی و لکه گیری تا ساعاتی دیگر ادامه خواهد داشت.
وی گفت: علت و میزان دقیق خسارت مالی پس از بررسی کارشناسی کارشناسان علت یابی حریق اعلام خواهد شد.
24 ایستگاه آتش نشانی و خدمات ایمنی با 624 نیروی عملیاتی و 90 نیروی ستادی در سطح مناطق پانزده گانه شهر اصفهان فعالیت دارند.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha