تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۶

ساخت دانشگاه امریکایی در کاخ صدام

روزنامه "الصباح" عراق به نقل از یک مقام ارشد در وزارت دارایی این کشور نوشت، اداره املاک و مستغلات عراق کاخ "رضوانیه" که متعلق به صدام، دیکتاتور سابق بود را به ساخت دانشگاه آمریکایی اختصاص داده است و این دانشگاه در سال تحصیلی آینده افتتاح می شود.

رویداد۲۴-روزنامه "الصباح" عراق به نقل از یک مقام ارشد در وزارت دارایی این کشور نوشت، اداره املاک و مستغلات عراق کاخ "رضوانیه" که متعلق به صدام، دیکتاتور سابق بود را به ساخت دانشگاه آمریکایی اختصاص داده است و این دانشگاه در سال تحصیلی آینده افتتاح می شود. پیشتر وزارت آموزش عالی و پژوهش علمی عراق اعلام کرده بود، سال تحصیلی آتی شاهد افتتاح دانشگاه آمریکایی در بغداد خواهد بود.

منطقه رضوانیه واقع در غرب بغداد و نزدیک فرودگاه بین‌المللی این استان شامل کاخ‌های ریاستی و ساختمان‌های دولتی است که دستگاه‌های امنیتی در زمان رژیم سابق از آنها استفاده می‌کردند.

 

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha