تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۷

آمریکا ۶۰ دیپلمات روس را اخراج کرد

دولت آمریکا به بهانه پاسخ به مسمومیت یک جاسوس روس‌تبار در انگلیس، ۶۰ دیپلمات روس را امروز اخراج و کنسولگری روسیه در سیاتل را تعطیل کرد.

رویداد۲۴-دولت آمریکا به بهانه پاسخ به مسمومیت یک جاسوس روس‌تبار در انگلیس، ۶۰ دیپلمات روس را امروز اخراج و کنسولگری روسیه در سیاتل را تعطیل کرد.دولت آمریکا اعلام کرد 60 دیپلمات روس یک هفته فرصت دارند تا به همراه خانواده‌هایشان، خاک آمریکا را ترک کنند. 48 نفر از این دیپلمات‌ها در سفارت روسیه در واشنگتن فعالیت می‌کرده‌اند و 12 نفر از آن‌ها از اعضای هیات روس در سازمان ملل هستند.

واشنگتن همچنین اعلام کرد کنسولگری روسیه در شهر «سیاتل» تعطیل می‌شود. کاخ سفید نزدیکی این ساختمان به یک پایگاه دریایی ارتش آمریکا و شرکت «بوئینگ» را دلیل تعطیلی آن اعلام کرده است.

در بخشی از بیانیه کاخ سفید آمده است: «اقدامات امروز، با کاهش توانمندی جاسوسی روسیه از آمریکایی‌ها و اقدامات مخفیانه‌ای که می‌تواند امنیت ملی آمریکا را تهدید کند، آمریکا را امن‌تر می‌کند.»

این بیانیه می‌افزاید: «ایالات متحده و متحدان و شرکایش، با این گام‌ها برای روسیه روشن می‌کنند که اقدامات این کشور بدون تبعات باقی نمی‌ماند. ایالات متحده آماده همکاری و ساخت رابطه‌ای بهتر با روسیه است، اما این اتفاق تنها زمانی می‌افتد که رفتار حکومت روسیه تغییر کند.

دولت روسیه دست داشتن در مسمویت اسکریپال را رد کرده و از انگلستان خواسته تیم تحقیق مشترکی درباره این حادثه تشکیل شود. با این وجود، لندن از ارائه شواهد در این رابطه و همکاری با مسکو خودداری کرده است.

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha