تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۷

روابط تهران - باکو و دستاوردهای آن، برای تمام منطقه و جهان سازنده است/ امنیت و توسعه ایران و آذربایجان در گرو یکدیگر است

رئیس‌جمهور عشق به مولا علی (ع) و گرامیداشت نوروز را نماد صمیمیت دو ملت ایران و آذربایجان دانست و با بیان اینکه بهار شکوفایی روابط دو کشور آغاز شده است، تاکید کرد: امروز بهترین روابط را بین ایران و آذربایجان شاهدیم و روابط تهران - باکو و دستاوردهای آن، برای تمام منطقه و جهان سازنده است.

رویداد۲۴-رئیس‌جمهور عشق به مولا علی (ع) و گرامیداشت نوروز را نماد صمیمیت دو ملت ایران و آذربایجان دانست و با بیان اینکه بهار شکوفایی روابط دو کشور آغاز شده است، تاکید کرد: امروز بهترین روابط را بین ایران و آذربایجان شاهدیم و روابط تهران - باکو و دستاوردهای آن، برای تمام منطقه و جهان سازنده است.حجت‌‌‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در همایش تجاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان، با بیان اینکه از پیشرفت و آبادانی آذربایجان و شکوفایی همکاری‌ها با ایران خوشحالیم، گفت:در این سفر به تصمیمات راهبردی و تاریخی رسیدیم و دستاوردهای بزرگ این سفر در آینده ثمر می‌دهد.

در حال تکمیل...

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha