عملیات پاکسازی جنوب کرکوک عراق از وجود داعش آغاز شد
رویداد۲۴-سازمان نیروهای مردمی (الحشد الشعبی) از بامداد امروز شنبه عملیات پاکسازی مناطق جنوب کرکوک را در شهرستان طوزخورماتو از وجود عناصر گروه تروریستی داعش آغاز کرد. ستاد تبلیغات الحشد الشعبی در بیانیه ای اعلام کرد که یگان هایی از الحشد الشعبی و با مشارکت نیروهای پلیس اتحادیه و واکنش سریع و پشتیبانی بالگردهای ارتش عراق، عملیات تعقیب عناصر گروه تروریستی داعش و پاکسازی آنها را در منطقه طوزخورماتو در جنوب کرکوک آغاز کرد.
این بیانیه هدف این عملیات را نابودی هسته های فعال داعش و تامین منطقه و مناطق همجوار آن از پست های ایست و بازرسی کاذب ذکر کرد.
برخی هسته های داعش با همکاری برخی گروه های تندرو کرد موسوم به 'فدائی ها' با 'صاحبان پرچم های سفید' در طول ماه های گذشته با ایجاد پست های ایست و بازرسی کاذب تعدادی از شهروندان را به قتل رسانده اند.
اغلب قربانیان این حوادث از قومیت ترکمان یا نیروهای امنیتی عراق بوده اند و تاکنون نیروهای دولتی نتوانسته اند که این گروه های مسلح خارج از قانون را در این مسیر مهار کنند.
شروع عملیات الحشد الشعبی در پی درخواست های مکرر مردم منطقه برای مداخله الحشد الشعبی در این قضیه و مقابله با این گروه های تروریستی صورت گرفته است.