تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۷

آتش سوزی مجموعه ورزشی 15 خرداد تاکستان مهار شد

مدیرکل تربیت استان قزوین گفت: آتش سوزی بعد از ظهر جمعه در مجموعه ورزشی 15 خرداد تاکستان توسط آتش نشانان مهار شد.

رویداد۲۴-مدیرکل تربیت استان قزوین گفت: آتش سوزی بعد از ظهر جمعه در مجموعه ورزشی 15 خرداد تاکستان توسط آتش نشانان مهار شد. عباس علایی مقدم افزود: این حادثه خسارت جانی نداشته است، اما به تاسیسات سالن ژیمناستیک این مجموعه خسارت وارد شده است.

وی با بیان اینکه به احتمال زیاد اتصال برق علت این حادثه بوده ، اظهار کرد: کارشناسان این اداره کل برای برآورد خسارتهای وارده به تاکستان اعزام شده اند. مجموعه ورزشی 15 خرداد تاکستان داراری سالن های سرپوشیده رشته های خاص مانند ژیمناستیک، کشتی است که سالن ژیمناستیک آن در اختیار هیات ورزشی این رشته قرار داشته است.
سیاوش طاهرخانی فرماندار تاکستان نیز گفت: این حادثه حدود ساعت13 و 30دقیقه اتفاق افتاده و هنوز برآوردی از میزان آتش سوزی و خسارت های آن نشده است.
تاکستان به مرکزیت شهری به همین نام در 35 کیلومتری قزوین واقع شده است. 

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha