تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۷

سالانه ۷۰۰ کودک فلسطینی در بازداشتگاه های رژیم صهیونیستی محاکمه می‌شوند

جنبش جهانی دفاع از کودکان اعلام کرد، اسرائیل سالانه حدود ۷۰۰ کودک فلسطینی را محاکمه و بازداشت می‌کند.

رویداد۲۴-جنبش جهانی دفاع از کودکان اعلام کرد، اسرائیل سالانه حدود ۷۰۰ کودک فلسطینی را محاکمه و بازداشت می‌کند. طبق گزارش جنبش جهانی دفاع از کودکان، دادگاه‌های نظامی اسرائیل به صورت صوری برگزار می‌شوند و با کودکان فلسطینی بدرفتاری می‌کنند و هدف آن‌ها این است که کودکان فلسطینی را مجبور به اعتراف کنند.

در همین راستا، عاید ابو قطیش، مدیر برنامه‌های جنبش جهانی دفاع از کودکان از شاخه فلسطین تصریح کرد، نیروهای اسرائیلی از زمان آغاز انتفاضه دوم  ۲۰۰۰ کودک فلسطینی را کشته‌اند و هیچ سرباز اسرائیلی در این خصوص مورد بازجویی قرار نمی‌گیرد.

طبق آمار این جنبش، مسئولان رژیم صهیونیستی بیش از ۱۴ هزار کودک فلسطینی را از زمان انتفاضه دوم بازداشت کرده‌اند و همچنان ۳۵۰ تن از آن‌ها در زندان‌های اسرائیلی به سر می‌برند.

انتفاضه دوم فلسطین یا انتفاضه مسجدالاقصی در ۲۸ سپتامبر  سال ۲۰۰۰ میلادی شعله‌ور شد که منجر به کشته شدن بیش از چهار هزار فلسطینی گشت.

 

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha