تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۷

باید منتظر تصمیم شهردار باشیم

رییس شورای شهر تهران از ابلاغ تصمیم شورای شهر تا ساعتی دیگر به نجفی خبر داد.

رویداد۲۴-رییس شورای شهر تهران از ابلاغ تصمیم شورای شهر تا ساعتی دیگر به نجفی خبر داد.محسن هاشمی رییس شورای شهر در حاشیه جلسه امروز در جمع خبرنگاران تصریح  کرد: امروز اعضای شورا نظرات خود را در رابطه با استعفا مطرح کردند و در نهایت رای‌گیری با برگه صورت گرفت. این استعفا با 16 رای مخالف مورد پذیرش قرار نگرفت و نجفی به عنوان شهردار تهران باقی ماند.

وی در واکنش به این سوال که اگر نجفی رد شدن استعفا را قبول نکند افزود:  نمی‌توانیم در مورد احتمالات صحبت  کنیم. در متن استعفای ایشان موضوع بیماری گویا بود لذا اعضا تاکید کردند شهردار مراحل درمانی خود را طی کند.

وی ادامه داد: این تصمیم تا دو ساعت دیگر یعنی ساعت 16 به شهردار ابلاغ خواهد شد.

ریس شورای شهر همچنین در رابطه با تعیین سرپرست گفت:رای امروز نشان دهنده حمایت حداکثری از شهرداری بود و تعیین سرپرست هم از فرضیات است و باید منتظر تصمیم شهردار باشیم.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha