تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۷

ماکرون تاکید کرد سوریه خط قرمزها را زیر پا نگذاشته است

در واکنش به تهدیدهای آمریکا مبنی بر حمله به سوریه با ادعای انجام حمله شیمیایی توسط دولت سوریه در دوما، رئیس جمهوری فرانسه تاکید کرد که دمشق خط قرمزها را زیر پا نگذاشته است.

رویداد۲۴-در واکنش به تهدیدهای آمریکا مبنی بر حمله به سوریه با ادعای انجام حمله شیمیایی توسط دولت سوریه در دوما، رئیس جمهوری فرانسه تاکید کرد که دمشق خط قرمزها را زیر پا نگذاشته است.امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه گفت: تا به این لحظه شواهدی مبنی بر این امر وجود ندارد که دمشق خط قرمزها را زیر پا گذاشته باشد.

در همین حال، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا تصریح کرده است: اگر باراک اوباما، رئیس جمهوری سابق آمریکا به خط قرمزی که مشخص کرده بود، پایبند می‌ماند فاجعه در سوریه از مدت‌ها قبل پایان یافته و بشار اسد به تاریخ می‌پیوست.  

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha