افزایش شمار شهدای ایرانی در حمله موشکی اسرائیل+تصاویر
رویداد۲۴-مهدی لطفی نیاسر، از بسیجیان استان قم و برادر رئیس صداوسیمای مرکز قم، سومین ایرانی که در حمله دیشب رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی T۴ در حومه حمص، به خیل شهدای مدافع حرم پیوست. مدافع حرم مهدی دهقان یزدلی چهارمین رزمنده ایرانی که توسط جنگنده های رژیم صهیونیستی روز گذشته در پایگاه هوایی حمص سوریه به شهادت رسید کانال خبرگزاری فارس گزارش داد در پی حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی در حمص سوریه 4 ایرانی به شهادت رسیدند.بنابراین گزارش مدافع حرم سیدعمار موسوی اعزامی از اهواز و اکبر زوار جنتی اعزامی از تبریز به شهادت رسیدند.
مهدی لطفی نیاسر، از بسیجیان استان قم و برادر رئیس صداوسیمای مرکز قم، سومین ایرانی که در حمله دیشب رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی T۴ در حومه حمص، به خیل شهدای مدافع حرم پیوست. مدافع حرم مهدی دهقان یزدلی چهارمین رزمنده ایرانی که توسط جنگنده های رژیم صهیونیستی روز گذشته در پایگاه هوایی حمص سوریه به شهادت رسید.
چندین موشک، بامداد امروز- دوشنبه- به سمت فرودگاه «تیفور» در حومه حمص واقع در غرب سوریه شلیک شد که در پی آن شماری کشته و زخمی شدند.این گزارشها حاکیست که سامانه دفاع هوایی این کشور فعال شده و موشکهای مهاجم را سرنگون کردند.
دیدبان حقوق بشر سوریه که به مخالفان دولت سوریه وابسته و در لندن مستقر است مدعی شده بود که تعدادی از نیروهای نظامی ایران و همچنین گروههای وابسته به ایران در میان چهارده نفری هستند که در حمله اسرائیل به بزرگترین پایگاه هوایی ارتش سوریه کشته شده اند.
انتقام خون پاک شهدامون رو خواهیم گرفت