تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۷

انهدام یک گروه تروریستی در پاکستان

ارتش پاکستان از انهدام یک گروه تروریستی در منطقه قبیله ای 'کُرم' این کشور در ادامه عملیات 'رد الفساد' خبر داد.

رویداد۲۴-ارتش پاکستان از انهدام یک گروه تروریستی در منطقه قبیله ای 'کُرم' این کشور در ادامه عملیات 'رد الفساد' خبر داد.روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) امروز (سه شنبه) در بیانیه ای اعلام کرد: در ادامه اجرای عملیات ضدتروریستی 'ردّالفساد'، نیروهای امنیتی این کشور یک شبکه تروریستی که در بسیاری از اقدامات تروریستی به ویژه منطقه (شیعه نشین) 'پاراچنار' دست داشتند را منهدم کردند.

در این بیانیه آمده است: تروریست های بازداشت شده به ارتکاب اقدامات ضدانسانی و ضدکشوری اعتراف کردند.

*** دستگیری چهار عضو لشکر جهنگوی در کراچی
سازمان مبارزه با تروریسم پلیس کراچی پاکستان نیز در اطلاعیه ای اعلام کرد که جهار عضو مرتبط با گروه شبه نظامی 'لشکر جهنگوی' را که در گروگانگیری، سرقت از بانک و باجگیری فعالیت می کردند، دستگیر کرده است.
تروریست‌های دستگیر شده عضو لشکر جهنگوی شاخه «نعیم بخاری» هستند.
'ذاکر شهرت قاری، عفان،مزمل، عبد الحفیظ شهرت حاجی' به عنوان تأمین کنندگان مالی لشکر جهنگوی از سوی سازمان مبارزه با تروریسم پلیس کراچی پاکستان شناسایی و دستگیر شده اند.
بر این اساس، عملیات انسداد منابع تأمین مالی گروه‌های تروریستی آغاز شده است و سرکردگان تروریست‌های فعال در این زمینه بزودی دستگیر می شوند.
«جنیداحمدشیخ» افسر پلیس نیز به عنوان بازجوی اعضای لشکر جنگهوی در این خصوص گفته است:دستگیر شدگان از سال 2014 تأمین مالی و جمع‌آوری وجوه نقدی برای لشکر جهنگوی را انجام می دادند.
بر اساس اعترافات تروریست‌های دستگیر شده، تاکنون 15 میلیون روپیه کمک مالی از سوی آنان برای لشکر جهنگوی تهیه شده است.
لشکر جهنگوی گروهی تندرو در پاکستان است که به دلیل داشتن تعصبات مذهبی و حمله‌های خونین به شیعیان شهرت یافته است.
همچنین گفته می‌شود که این گروه با دیگر گروه‌های تندرو چون القاعده و طالبان در ارتباط است.
لشکر جهنگوی اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی در پی انشعاب از گروه سپاه صحابه توسط اسحاق مالک و چند تن دیگر بنیانگذاری شد.
دولت پاکستان لشکر جهنگوی را غیرقانونی اعلام کرده است و برخی کشورهای جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، بریتانیا و هند و نیز سازمان ملل متحد این گروه را سازمانی تروریستی ارزیابی کرده و غیرقانونی می‌دانند.
نام این گروه در لیست سیاه سازمان‌های تروریستی کانادا و ایالات متحده آمریکا و استرالیا است.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha