کرونا و کالاهای اساسی دو دغدغه اصلی در آغاز کار دولت بود/ اقتصاد کشور را به مذاکره و مانند آن گره نمیزنیم

رویداد۲۴ سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح امروز در دیدار جمعی از مسئولان نظام و میهمانان شرکتکننده در سیوپنجمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی با رهبر انقلاب وجود پیامبر اکرم(ص) را بزرگترین نعمت و قله تحول برای بشریت خواند و گفت: امام تحولخواه ما نیز به تبعیت از رسول اکرم(ص) و با توکل به خدا و اتکاء به مردم قیام کرد و امروز نیز سند گام دوم انقلاب راهنمای تحول در همه بخشهای کشور و پاسخ به نیاز مردم است.
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود مسئله کرونا و تأمین کالاهای اساسی را دو دغدغه اصلی در آغاز کار دولت برشمرد و گفت: امروز با واکسیناسیون گسترده گام بزرگی در صیانت از سلامت مردم برداشته شده و با تأمین کالاهای اساسی نگرانیها در این زمینه رفع شده است.
رئیسی، سیاست خارجی کشور را تعامل گسترده با دنیا بهویژه همسایگان بیان کرد و با تأکید بر اینکه اقتصاد کشور را به مذاکره و مانند آن گره نمیزنیم، گفت: ما به آنچه تعهد کردیم پایبند هستیم اما آمریکا و اروپاییها دچار بحران در تصمیمگیری هستند.



ماملت ازصحبت های بدون کارشناسی اقای ریس جمهوری درتعجب هستیم بخاطراینکه درسالجاری طبق امارکارشناسان داخلی کشورباکمبود۸ملیون تن گندم روبرواست بخاطر خشکسالی والان سلطان ها ویامافیاهای بخش علات کشور اکثراتشریف بردن درلندن وازانجادارند هدایت کارارسال علات به کشوررامدیریت می کنند وفقط سکرت نام یکی ازچند نفربزرگ مافیارا اعلام می کنم هولدینگ مدلل که دربخش علات می توانددریک روز بازارهایش رامتلاطم کند وهم دولت روحانی والان ریسی هم حساب ویزه ایی رویش دارندودررسانه ها هم اسمی ازاونیست ولی جزه چندنفرمافیاهای علات کشورمی باشد
