تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

واکنش خطیب‌زاده به تعرض به کنسولگری ایران در هرات

خطیب زاده تاکید کرد، متاسفانه برخی کلیپ‌ها و اظهار نظر‌ها با هدف ایران یا افغانستان هراسی در حال انتشار است که تحریک عواطف مردم دو کشور را هدف قرار داده و هوشیاری بیش از پیش مردم و مسئولین دو کشور را می‌طلبد.
واکنش خطیب‌زاده به تعرض به کنسولگری ایران در هرات

 تعرض به کنسولگری ایران در هرات

رویداد۲۴  سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تجمع‌ها در مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل و سرکنسولگری کشورمان در هرات تاکید کرد، تامین امنیت کامل سفارت و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در هرات و دیگر شهر‌های افغانستان مسئولیت قطعی هیات حاکمه سرپرستی افغانستان است.

 سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه درخصوص تجمع‌ها در مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل و سرکنسولگری کشورمان در هرات و سنگ پرانی‌های پراکنده‌ای که صورت گرفته است، با یاد آوری مسئولیت قطعی هیات حاکمه سرپرستی افغانستان در حفظ و صیانت از امنیت اماکن دیپلماتیک، تاکید کرد: امنیت کامل سفارت و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در هرات و دیگر شهر‌های افغانستان می‌بایست به صورت کامل تامین و تضمین‌های لازم برای فعالیت امن این نمایندگی‌ها ارائه گردد.


بیشتر بخوانید: فیلم/ حمله به کنسول‌گری ایران در هرات


سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به پیوند‌های عمیق تاریخی و چند لایه دو ملت ایران و افغانستان و چند دهه میزبانی محترمانه دولت و ملت ایران از مردم افغانستان، نسبت به طراحی‌های توطئه گران و بدخواهان دو کشور ایران و افغانستان هشدار داد.

خطیب زاده تاکید کرد، متاسفانه برخی کلیپ‌ها و اظهار نظر‌ها با هدف ایران یا افغانستان هراسی در حال انتشار است که تحریک عواطف مردم دو کشور را هدف قرار داده و هوشیاری بیش از پیش مردم و مسئولین دو کشور را می‌طلبد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان عنوان کرد: با سفیر و مسئولین نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در افغانستان در تماس مستمر هستیم.

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سعید خطیب زاده
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۳
0
0
مسولان جمهوری اسلامی به ملت ایران توضیح بدهند ما چه نیازی به این همه دوستی عمیق و دشمنی عمیق با ملتهای جهان داریم ؟؟؟؟؟ که این همه بذر دوستی افراطی و دشمنی افراطی میکارید
نظرات شما
captcha