تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۳ نظر

صبر پوتین در مقابل دورویی اسرائیل به سر رسید

یک ستون نویس "رای الیوم" توضیح می‌دهد که چه چیزی منجر به تنش بین روسیه و اسرائیل شد.

تنش بین روسیه و اسرائیل

رویداد۲۴  اسپوتنیک نوشت: یک ستون نویس "رای الیوم" توضیح می‌دهد که چه چیزی منجر به تنش بین روسیه و اسرائیل شد. اسپوتنیک به نقل از عبد الباری عطوان سردبیر این نشریه بریتانیایی می‌نویسد: برای اولین بار در سی سال گذشته، دولت روسیه از آژانس یهود (سخنوت، که به بازگشت به اسرائیل و کمک به بازگردانده شدگان مشغول است) خواست فعالیت‌های خود را در روسیه متوقف کند.

این اولین گام به سوی تغییرات جدی در سیاست مسکو در مورد تل آویو است و نشان می‌دهد که صبر ولادیمیر پوتین سرانجام به پایان رسیده است. او دیگر قصد ندارد چشم خود را بر روی سیاست مقامات اسرائیل در قبال بحران اوکراین ببندد.


بیشتر بخوانید: وزیر جنگ اسرائیل: سفر بایدن به خاورمیانه حامل پیامی برای ایران است


این واقعیت که این‌ها شایعه، حدس و گمان زنی و خیال بافی نیست، نه تنها توسط پنینا تامانو شاتا وزیر مهاجرت اسرائیل، بلکه توسط روزنامه‌های مختلف اسرائیل تأیید شده است. به گزارش جروزالم پست، این تصمیم می‌تواند مستقیماً توانایی یهودیان روسیه برای مهاجرت به اسرائیل را تضعیف کند.

طرف روسی در تصمیم گیری بر سه عامل اصلی تکیه کرد که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت.

عامل اول: ریاست دولت اسرائیل بر عهده یایر لاپید بود که پیش از این وزیر امور خارجه بود. لاپید در اولین روز ریاست جمهوری خود عملیات ویژه روسیه در اوکراین را محکوم کرد. او از دولتش خواست که از آمریکایی‌ها حمایت کند، به تحریم‌های غرب علیه مسکو بپیوندد و مهمتر از همه، به اوکراین تسلیحات بدهد، از جمله سامانه‌های دفاع ضد هوایی و ضد موشکی "گنبد آهنین" را تحویل دهد.

دوم: صد‌ها افسر و سرباز ارتش اسرائیل و همچنین کارمندان سابق یکان‌های ویژه اسرائیل خواستار شدند به عنوان "مزدور" در کنار نیرو‌های مسلح اوکراین و رئیس جمهور ولادیمیر زلنسکی که ریشه یهودی دارد و می‌خواهد اوکراین را به "اسرائیل دوم" تبدیل کند، بجنگند.

سوم: توسعه تجاوز به سوریه، حمله به فرودگاه بین المللی دمشق (۱۰ ژوئن) و فلج شدن کار آن در طول بیش از دو هفته ولادیمیر پوتین را وادار کرده است به وزارت خارجه روسیه دستور بدهد تا پیش نویس قطعنامه محکومیت اسرائیل به دلیل این بمباران را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کند.

علاوه بر این، نظامیان روسی یک مزدور اسرائیلی را که در کنار نیرو‌های اوکراینی در دونباس می‌جنگید، بازداشت کردند. این یک "جعبه سیاه" بود که ریاکاری و دوگانگی تل آویو را برملا کرد. او اطلاعات کاملاً موثقی داد مبنی بر اینکه اسرائیل مخفیانه از کی یف و رئیس جمهور زلنسکی حمایت می‌کند، چه با ارسال سلاح و هواپیما‌های بدون سرنشین یا با انتقال صد‌ها و شاید هزاران سرباز از جمله متخصصان سابق یا حتی فعلی ارتش و سرویس‌های ویژه کشور.

بخش قابل توجهی از رسانه‌های اسرائیلی همچنان به شیطان جلوه دادن روسیه و رئیس جمهور پوتین ادامه می‌دهند و او را با هیتلر و امپراتور نِرون مقایسه می‌کنند (طبق حماسه ها، او رم را به آتش کشید).

این احتمال وجود دارد که با نزدیک شدن سفر جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده به بیت المقدس که برای ۱۳ ژوئیه برنامه ریزی شده است، روابط روسیه و اسرائیل بیشتر بدتر شود. اسراییل از رئیس جمهور آمریکا می‌خواهد که حلقه به دور ایران را محکم کند و "ناتوی عربی" ایجاد کند. بایدن به نوبه خود ممکن است از تل آویو بخواهد که موضع شفاف تری در قبال روسیه اتخاذ کند و از ایالات متحده و غرب در بحران اوکراین حمایت نماید.

اتو فون بیسمارک، که آلمان را متحد کرد، گفت که "صد‌ها راه برای بیرون راندن خرس روسی از لانه اش می‌داند، اما هیچ راهی برای عقب راندن آن وجود ندارد. " ناپلئون بناپارت و آدولف هیتلر در روسیه شکست‌های تحقیرآمیزی متحمل شدند. پرزیدنت بایدن و متحدانش در خاورمیانه ممکن است به همین سرنوشت دچار شوند. اما ایران، چین، هند و کشور‌های بریکس سخنان اولین صدراعظم آلمان را پذیرفته اند.

به عبارت دیگر، موضع ظاهراً "بی طرفانه" اسرائیل در قبال بحران اوکراین به زودی به پایان خواهد رسید. پرزیدنت پوتین با ممنوعیت فعالیت آژانس یهود در روسیه، تصمیم گرفته است ابتکار عمل را به دست بگیرد تا نشان دهد که دیگر قصد ندارد دورویی تل آویو را تحمل کند.

منبع: خبرآنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ولادیمیر پوتین
گوناگون
استوری تلگرام برای کاربران ایرانی فعال شد

استوری تلگرام برای کاربران ایرانی فعال شد

ببینید| حضور محمدرضا شریفی‌نیا در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر

ببینید| حضور محمدرضا شریفی‌نیا در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر

اطلاعات اولیه فیلم «سرزمین فرشته‌ها»؛ فیلمی درباره فلسطین در جشنواره فیلم فجر

اطلاعات اولیه فیلم «سرزمین فرشته‌ها»؛ فیلمی درباره فلسطین در جشنواره فیلم فجر

مشخصات پی-۸ پوسایدون؛ هواپیمای گشت دریایی، شناسایی و پشتیبانی جنگ الکترونیک آمریکا که به تنگه هرمز آمد

مشخصات پی-۸ پوسایدون؛ هواپیمای گشت دریایی، شناسایی و پشتیبانی جنگ الکترونیک آمریکا که به تنگه هرمز آمد

ببینید| مهران احمدی خطاب به محمدحسین مهدویان: ما ترسو نیستیم، عزاداریم!

ببینید| مهران احمدی خطاب به محمدحسین مهدویان: ما ترسو نیستیم، عزاداریم!

عکس| چهرۀ فلامک جنیدی ۳۶ ساله در فیلم «پسر تهرونی»

عکس| چهرۀ فلامک جنیدی ۳۶ ساله در فیلم «پسر تهرونی»

ببینید| واکنش ملیندا گیتس به رابطه بیل گیتس با پرونده اپستین

ببینید| واکنش ملیندا گیتس به رابطه بیل گیتس با پرونده اپستین

نقد و بررسی فیلم گروه خرابکار| اثری خوش‌ساخت در ژانر اکشن

نقد و بررسی فیلم گروه خرابکار| اثری خوش‌ساخت در ژانر اکشن

(عکس) «رحیم آب منگل» فیلم قیصر در دوران پیری؛ دهه ۹۰

(عکس) «رحیم آب منگل» فیلم قیصر در دوران پیری؛ دهه ۹۰

دومین ناو هواپیمابر آمریکا در راه خاورمیانه| مشخصات ناو یواس‌اس جورج اچ دبلیو بوش چیست؟

دومین ناو هواپیمابر آمریکا در راه خاورمیانه| مشخصات ناو یواس‌اس جورج اچ دبلیو بوش چیست؟

نقد و بررسی فیلم بوگونیا؛ نامزد اسکار ۲۰۲۶ با حضور اما استون| طنزی سیاه خشمگین از وضعیت جهان

نقد و بررسی فیلم بوگونیا؛ نامزد اسکار ۲۰۲۶ با حضور اما استون| طنزی سیاه خشمگین از وضعیت جهان

تنها ۱۰ دقیقه حرکات کششی صبحگاهی چه معجزه‌ای در بدن شما ایجاد می‌کند؟

تنها ۱۰ دقیقه حرکات کششی صبحگاهی چه معجزه‌ای در بدن شما ایجاد می‌کند؟

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۷
1
2
اسرائیل در حال تدارک صادرات گاز (دزدی از لبنان) به اروپا است با هدف تحریم روسیه.
رضا
|
United States of America
|
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۸
3
1
خود روسها نیز به نوبه خود دورویی کثیفی نسبت به زمامداران ایران دارند و همیشه دشمن این ملت بودند و هستند و البته نطفه پاکهایی مثل تویسرکانی از بابت این دورویی ها و غارت این جانی ها ازشون تشکر کردند
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۸
1
2
بنی اسرائیل همیشه شریک دزد و رفیق قافله بوده پیش از این هم به ترامپ و ارمنستان خیانت کردند، آدولف هیتر حق داشته از آنها بیزار باشد
نظرات شما